vmisech píše:
Dobrý den,
plánuji svou první očistu jater a čtu si tak diskusi k tématu, když tu mě napadla jedna otázka, na kterou bych si moc přál znát odpověď.
Trpím keratokonem očí a již jsem absolvoval jeden zákrok (cross linking) s jedním okem a druhý přijde na řadu později... pokud mi jaterní očista nepomůže i stímto problémem. Je to možné?
Také moc nerozumím větě z postupu očisty... "Připravte si Epsomskou sůl. Do 1 litrové nádoby nalijte 720 ml vody, přidejte 60 ml Epsomské soli, zamíchejte a nádobu dejte do ledničky. Po chvilkách, cca 30 minut, promíchávejte slaný roztok, aby došlo k plnému rozpuštění Epsomské soli.
Nemá tam být "60 g"?
Děkuji
ahoj,
pokud pocitas s tim ze udelas jednu ocistu a oko/oci se uzdravi, tak to ani nahodou.
Za prve jeste pred ocistou jater je treba vycistit streva, potom jatra (nevim kolik ti je let, ale myslim ze pod 10-12 procedur ( 1 procedura za 14dni) se nedostanes a spis to bude jeste vice.
Dale je vhodne doplnit do tela vitaminy a mineraly ,ktere chybi.Jatra jen ocistou asi neuzdravis, je treba se naucit ovladat emoce( vztek,zarlivost,zavist apod. jatrum neprospivaji) a po dobu cisteni i po nem uzivat ostropestrec,schizandru apod.
pak by bylo vhodne se take odcervit (v jatrech mas take parazity)
Dale (nebo mozna hned) doporucuji precist knihu Jak se zbavit bryli( zkusenosti hlupaka aneb klic k prozreni autor S.Norbekov) sezenes i na netu treba ulozto.cz
A take je treba zmenit jidelnicek,uz jenom proto aby sis vycistena streva hned zase nezanesl a aby bylo telo dobre vyzivovano
Jinak vsechno to zde je k nalezeni
k te soli - 60g neni 60ml, predstav si sul jako kameni, do 10l kyblu taky nedas 10 l kameni,protoze tam vzdy budes mit mezery (mezi temi sutraky), jinak si stim ale nelam hlavu,on tam moc velky rozdil neni,ale vyrobit si pripadne odmerku na 60ml neni zase takovy problem