MarcelaJ píše:
Ahoj,
tak průběh půstu nebyl zas tak hrozný. Dělala jsem každé ráno hydrocolon, tak mi bylo dobře. Až na ty chutě, ty mě potrápily. Jinak ze mě stále šla hnědá voda. Pleť se mi celkem vyčistila. Jazyk mám nyní taky celkem čistý. Nejhorší byl pokles váhy, to už bylo hodně znatelné a nohy už byly tak tenké, že nechtěly poslouchat. Ale mám to zatím za sebou. Nyní jsem v návratovce- asi nebyla úplně ukázková, ale brala jsem,co chalupa dala.
1.den-až oběd-sklenička mrkvové šťávy+osmóza 1:1,večer(hlad)-napař.zel.(rajče, kousek kedlubu), pozdě večer-napař.zel.(rajče,kousek kedlubu,kousek červ.papriky)
2.den- hlad až ve 14h.-sklenice mrkvové šťávy+osmóza +kousek jablka, večer-pár hroznů
3.den.-ráno-sklenička šťávy(mrkev, celer, červ.řepa),oběd-napař.zel.(kousek-květák,rajče,kedlub,paprika),odpoledne-4jahůdky ze zahrádky,kousek banánu,večeře-napař.zel.(kousky-brokolice,květák,rajče,ředkvička,hrášek),pozdě večer-meruňka,čer.rybíz
4.den.-dnes jsem začala melounem,který mě pěkně zavodnil,oběd-napař.zel.
Musím čekat na manžela, až mi něco doveze. A nyní čekám na první stolici.
Jak probíhá návratovka? 5 dnů ses neozvala...
To, že z tebe pořád šla hnědá vody, je super. Musela ses za těch 30 dnů zbavit spousty bordelu.
Nedělalo ti problém jablko s hrozny 2. den návratovky a ovoce 3. den večer? Ovocný kyselinysou docela agresivní a ze začátku by se měla jíst jen zelenina.
Překvapuje mě koliks toho během prvních dnů snědla. Já si dal po 15denním půstu hrst napaření zeleniny, následující den sem vůbec hlad neměl a třetí den sem si dal taky jen hrst zeleniny. Moc jídla může v návratovce uškodit.
kompletní sakulovaPoužívejte
MOZEK a nevěřte každý blbosti na Internetu!