[quote="Host":xp7nmdw5]Tak u mě byla první análnílýza v 05/2011 a druhá z 03/2012 mi dorazila dneska. Jedním slovem šok. Sice jsem si v něčem pomohl, ale většinu si totálně rozdrbal a jsou věci, které mi nelezou do palice vůbec. Například:
1) Měl jsem brutal nadbytek vápníku a podstav hořčíku. Na rozpuštění vápna jsem nasadil chlorid hořečnatý a ujal se. Vápník se dostal do normy, ale hořčík o dalších 10% spadl.
2) Sodík brutal podstav. Dřív jsem prakticky nesolil tak jsem to bral jako logické vyústění. Nasadil jsem himalájskou sůl (denně s chloridem hořečnatým) a zvlášť po sportu (tělo se potem odsolí až o několik gramů) zároveň jsem do šťáv zařadil celer, v jídlech jsem to solil o 106. Změna absolutně žádná.
3) Deficit draslíku jsem neřešil, čekal jsem kam se pohne, ale zcela beze změn (jinak třeba brambory mám ve šťávách i na sucho pečené).
4) Fosfor se nepatrně zvedl, ale pořád jsem v limitu jako dřív. No problem.
5) Zinek díky braní chloridu (denně bumbaném před spaním) ve stejně velkém nadbytku jaký byl deficit. Tu jsem to už přepískl, takže už nebudu suplementovat.
6) Železo pořád stejný deficit, ale neřešil jsem suplementaci/vstřebávání.
7) Měď byla v mírném deficitu a je v nepatrném plusu (bral jsem chlorid měďnatý spolu s bórem abych si nerozházel antagonistu zinek).
8 ) Nikl byl v mírném mínusu, neřešil jsem ho ale teď ho mám total v hajzlu, 3x takový deficit.
9) Mangan masakr. Měl jsem lehký nadstav. Teď propad o 100%. Deficit jako prase.
10) Selen a jód další facka. Selen byl ideální a jód podstav. Za stálého braní selenu jsem vychlastal několik flašek lugolu. Selen je po roce v nepatrném deficitu ovšem deficit jódu ještě 2x větší než byl. Málem jsem sletěl ze židle...
11) Chrom byl v mínusu a braním pikolinátu se deficit o cca polovinu poopravil.
12) Molybden byl relativně velký nadstav. Teď brutal podstav. Změna -120% což jsou jatka.
13) Kobalt byl podstav. Teď 2x takový deficit. Bral jsem dlouhodobě jak samotné B12 tak B-komplex.
14) Germanium, cín a křemík byly v normě. Teď všechny v prdelce, podstavy jako kráva.
15) Síru jsem měl podstav. Denně bráno MSM spolu s Céčkem. Síra se porychtovala do normy.
16) Vanad, Lithium a Stroncium jsem měl podstavy. Všechny beru ve formě tablet, ale výsledkem jsou pokračující sešupy do deficitu.
17) Bór braný jako kyselina boritá za účelem srovnání deficitu, ale koná se jen výrazné prohloubení deficitu.
18) Baryum další propad, ale nebylo řešeno.
Z toxických šmejdů mi slezlo dolů Kadmium, zbytek zůstal v pohodě. Musím konstatovat, že jsem tomu výsledku se spadlou čelistí nejdřív nevěřil. Ale rok je relativně dlouhá doba a změn mohlo být dost. Každopádně by to chtělo dokonale poznat jaké prvky se spolu mydlí, podporují nebo z jakých zdrojů je brát. Příjde mi, že jsem si po roce spíš pomohl do kytek než ku zdraví. Takže nezbývá než si dát v suplementaci repete, ale tentokrát mnohem smysluplněji...[/quote:xp7nmdw5]
Zaujimavy vysledok. Mne sa po antiparazitalkach zlepsuje zdravie same od seba, a to jem katastrofalne, tak nieje to mozne kvoli pritomnosti parazitov? Predsalen, vylucuju toxicky bordel vselikde, podla mna to moze narusat metabolizmus, a rozhadzovat stavy mineralov dost nahodne, podla ich vyskytu. Mne napriklad znicoho nic zmizli vsetky prejavy kandidy... a to jem aj muku, cestoviny, cukor... predtym len mensie zlyhanie a uz sa kandida tlacila spat (biely jazyk). Jazyk mam po antiparazitalkach ruzovy, a mozem jest hocico... velke chuchvalce kandidy odchadzaju zo stolicou, obcas si nejaky vsimnem, potom co som nasadil bor a doplnam ho.Moja analyza dopadla tiez katastrofalne, myslim si, ze kvoli dlhorocnemu vyskytu parazitov, a nedostatku HCL. To su podla mna dve zakladne veci (spolu s psychickym stavom, ktory je ale zase zaroven zavisly aj od stavu mineralov v tele), ktore musia byt v tele doriesene, inak sa vitaminovo-mineralne doplnky podla mna splachuju do hajzlu, ludovo povedane, alebo aspon z vacsej casti.
Trojcatko na parazity nestaci, moja skusenost (aj z fora UPramene), u mna vyliezli potvory az ked som nasadil ivermectin, albendazol a praziquantel. Palo dokonca hovori, ze ani to nestaci, ze vsetky potvory vysli z creva az po klystiroch MMS... a to aj po brutalnych davkach Praziq, vsak asi vies, ake davky Palo bral, aspon 200%tne.