A.M. píše:
Dobrý den, dnes jsem si podruhé dělala jaterní očistu. Napoprvé vše dopadlo ukázkově (až na ranní nevolnosti, které jsem ale přečkala), vyloučila jsem spoustu kamenů i menších kamínků. Teď po měsíci jsem se rozhodla nadšená proceduru zopakovat, avšak po vypití citronovo-olejové směsi mi nebylo moc dobře a kolem půl třetí ráno jsem téměř celou dávku vyzvracela. Teď je deset ráno, piju hodně vody a epsomskou sůl, zatím nemám potřebu jít na záchod. Chtěla bych se zeptat, zda i přes vyzvracení proběhla alespoň částečně očista, jestli se mám dále pokoušet vyloučit kameny, a nebo raději začít jíst. A také, jestli nemáte na nevolnost nějaký recept (popř. nějakou ne tak drastickou verzi očisty, kterou zvládne i žaludek). Píšete, že když se jednou dají kameny do pohybu, měla by se celá procedura několikrát opakovat, já toho asi po dnešku ale nebudu schopná, navíc se pořád cítím hrozně. Děkuji za případnou odpověď, s pozdravem Adéla.
Za prve urcite pookracovat a do vecera bys nemela jist nebo jen nejake ovoce nebo salat, protoze tim bys to stopla. Je realny predpoklad, ze se cast oleje s citronovou stavou vstrebala a ze se neco vylouci. Ze zatim nechodis na zachod je jedno, ono to prijde, pripadne muzes udelat klystyr. Pokud se ti vylouci kameny tak to za to stoji, i kdyz ti je blbe.