nikagol píše:
Tak mám za sebou 3-denní půst, zvládla jsem to zcela bez problému
. Každý den jsem dělala klystýr a nevěřila bych, kolik zbytků jsem měla ve střevech ještě i v poslední den půstu. To jsem poslední jídlo měla někdy v neděli k večeru.
Měla jsem už první jídlo, napařenou zeleninu jen do hrsti, ale mám pocit, že bych toho snědla více, moc mě to nezasytilo
.
Je pravda, jak někteří popisovali, že jídlo po půstu chutná jako nejlepší, co jsem kdy jedla
. Ale asi bych potřebovala delší půst, protože se mi spustila rýma, mám jednu dírku ucpanou, ale hned napoprvé by to asi nebylo to nejlepší. Cítím se skvěle, nejhorší byl pro mě druhý den. Vody jsem vypila asi kolem 5 litrů denně. Všem doporučuji, chce to jen pevnou vůli a psychicky se na to připravit.
Monika
Blahopřeju
Doporučil bych vyčistit si příště před půstem střeva. Ideálně šankaprakšalánou. Já si dal šanku, celej den sem jed rýži s máslem, během následujícího dne sem si dal tři malinký melouny (žlutej a nějaký další dva druhy) a k večeři okurky. Půst překyseluje, tak sem si před třemi týdny bez jídla touhle stravou zvednul pH. První klystýr sem si dal 2. den a vyšly ze mě jen malý tvrdý zelený bobky z okurkový vlákniny a semínek. Lezly ze mě hlavně kvasinky. Skoro až do konce. Poslední klystýr dva dny před koncem už obsahoval jen hnědo-oranžovou vodu (žluč a nějaký sajrajty). Už ale vím, že příště si mám dát s nějakým časovým odstupem psyllium s trochou vody a pak ho dost dlouho dostatečně zapíjet. A to samý před prvním jídlem.
Po třídenním půstu si toho můžeš dát víc. Za tu dobu se trávení ještě moc nezastaví a velmi rychle se rozjede. Jen si zvykni na ne moc velký dávky a zeleninu. Po delších půstech už to bude potřeba. Rozhodně zkus 7denní. Tak po třech dnech se přepneš na vnitřní trávení a přestaneš mít hlad.
Zjistil sem, že člověk by během půstu měl pít jen když má žízeň a nepřehánět to, pokud nepotřebuje ředit moc tmavou moč. Pavel Mácha z pust.cz to nedoporučuje. To byl případ mýho zanesenýho já během 15denního půstu před rokem. Na druhou stranu, když sem potřeboval čistit střeva, tak sem potřeboval dost tekutin na dvoulitrový urinový klystýry. Příště už je potřebovat nebudu.
Rýma by neměl být nemoc. Spíš se ti čistí nosní dutiny. Vřele doporučuju
http://www.zdravi-az.cz/doc/R04_dzala_neti.pdf. Já si dutiny čistil každej den a po měsíci sem konečně měl pocit, že sou naprosto čistý.
kompletní sakulovaPoužívejte
MOZEK a nevěřte každý blbosti na Internetu!