NOWOCAYN_2 píše:
Ahoj. Cvičím 3 krát týždenne celé telo v každom tréningu - v posilňovni. Denne prijímam zhruba 90g sacharidov...60g zo sacharodiv je obsiahnuté v 100g strukoviny (ale pripravené čo najlepšie - namočené v roztoku sódy, alebo vo vode s citrónovou šťavou - záleží od druhu strkoviny... a varím to s riasou KOMBU...), zvyšných 30g napríklad z grepovej šťavy, alebo s pomarančovej (samozrejme doma urobenej)... zvyšok tuky (400g, niekedy 370g), a bielkoviny (nejakýc 110, max 120g denne - pri váhe 82kg).
Momentálne mám dobré svalové objemy (prakticky bez tuku, resp. tuku len MINIMÁLNE, nie som "kosť, sval a koža", ale tehličky mi VIDNO pekne), a to som od februára 2011 na strave, kde neprekračujem 90g sacharidov denne.... Práveže som svaly NABRAL... Vo februári 2011 som vážil 73kg pri výške 190cm (ale svaly tam boli...na celom tele, len menšie ako teraz)... Teraz - september 2012... Vážim 82kg... Nie, nemám žiadne usadeniny v organizme, lebo detoxikácie ktoré pravidelne robím (je ich mnoho), k tomu kúpele, pitie "rozzmrazenej vody" nejak 4 litre denne... a varenie v nej.... nedovolí tomu, aby som mal v sebe "odpad". Pribral som možno 1kg tuku (VôBEC mi to nevadí, práve naopak), a zmohutnel som - svalovo. Sila mi nejak nevzrástla, ale... svaly sa zväčšili. ... Chcem tým povedať, že aj na malom množstve sacharidov denne (ak ako zdroj energie poslúžia tuky, a na stavbu svalovej hmoty zas bielkoviny...) sa dá NABRAŤ, a nie "šunt", ale KVALITA. Takže - z vlastných skúseností ti môžem povedať, že zbytočne nepresahuj 100g sacharidov denne... Mne stačí tých 90g, a NARÁSTOL SOM. A ešte raz opakujem - kvalita, nie "šunt"... Takže zbytočne neprekračuj 100g sacharidov na deň, lebo ti hovorím, že TO ÚPLNE STAČÍ na to, aby si narástol...
Tak jsem si to jen tak pro zajimavost spocital.
NOWOCAYN ............ BMI=22,71
Ja ......................... BMI=20,98
NOVOCAYN ............. 400g tuku denne
Ja ......................... 4 cajove lzice ostropercoveho oleje, 1 vrchovata lzice lneneho oleje z mrazaku, 50g orechu, 30g semen, 150g tvarohu.
NOVOCAYN za 7 mesicu pribral 9 kg, z toho 1 kg tuku, tedy 8 kg svalu, 1,14 kg za mesic
Ja za 7 mesicu 5 kg, z toho vubec zadny tuk, 0,71 kg za mesic
NOVOCAYN sila nijak nevrostla
Ja z 30 kliku na 120 kliku najednou za posledni 3 mesice
Ruska koule 3 kg z 30 na 70 najednou za posledni 3 mesice
Koukam, ze bych se mel stydet, protoze jsem v 63 letech pekny bridil.
Inzenyr