Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pon lis 25, 2024 4:26 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 147  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Půst
PříspěvekNapsal: pon zář 17, 2012 8:41 am 
Administrátor
Administrátor

MarcelaJ píše:
Ahoj půstaři,
tak jsem se sem konečně zase vrátila. Zatím nevím, zda půst na ty moje broblémy zabral, ale určitě k něčemu byl.
Bulka v prsu mi po půstu zůstala, ale to jsem snad vyřešila MMS obklady- kde se na místě udělaly puchýřky, vyteklo plno hnisu-sice jsem si dost vytrpěla, jak to pálilo a bolelo, ale nyní jsem už nic nenahmatala, ale jisté to bude až po kontrole.
Nyní dělám ale obklady z MMS i na játrech a pod levým žebrem, kde jsem si bohužel nahmatala dost velkou(i viditelnou) bouli. Tak snad na to ty obklady zaberou. Musím se kvůli tomu přeobjednat i u doktorky, protože kdyby mi to nahmatala ona, tak by to byl zase kolotoč vyšetření a stresů.I tak mám strach, aby to nebyl zase nějaký nádor, ale zatím nechci panikařit.
Očista nejspíš stále probíhá, protože se to všechno dere přes kůži-plno pupínků na obličeji i dekoltu. Už delší dobu taky pokašlávám, což nyní řeším MMSkem vnitřně, ale v neděli skončím, protože budu dělat 3-denní očistu krevní lymfy. Uvidím, kolik zhubnu, protože další týden se chystám na 7denní půst- ale to podle váhy.
Teď mě ale trápí, že jsem zatím nedostala menstruaci a budu to muset nějak řešit.

Tak mi držte palce, ať s tím pořádně zatočím.

Jak vidno tak zanesená jste byla pořádně, ale nebojte se pravidelným čištěním se dá odstranit prakticky všechno, hlavně si člověk musí věřit a stále na sobě pracovat. Pokud vám ten bordel leze ven pokožkou, to je ideální a ještě bych to podpořil pomocí montmorilonitu. V podobě obkladů to funguje fantasticky, něco jako vysavač. Prostě si kupte Kočkolit, je to podestýlka pod kočky, udělejte si z něho šlichtu, takové hustší bahno, dejte na co největší povrch těla a nechte pod igelitem působit klidně hodinu, nebo i déle. Pak vyhodit, nikdy znovu nepoužívat, vždy dát obklad čerstvý a pokud se neeklujete vlastní uriny, tak neředit vodou, ale urinou, to funguje ještě lépe.

PříspěvekNapsal: pon zář 17, 2012 9:28 pm 

Díky za radu. Kočkolit použiju. To bahno, co si z toho udělám-můžu potřít i ta místa po obkladech MMS. Nyní už hnisají jen malinko. Ale bohužel boule je tam pořád.

PříspěvekNapsal: pon zář 24, 2012 12:03 pm 

Ahoj,
včera jsem ukončila 7denní půst a dnes začínám návratovku.Při půstu jsem neměla žádné problémy. Dokonce jsem dělala 2x denně domácí saunu. Hydrocolon pouze obden-5.den a dnes ze mě vyšla tmavá voda a 3.den něco dlouhého bílého-fotku ale nemám.Dala jsem si mrkvovou šťávu+osmozu.Nyní čekám na hlad. Bulka pod levým žebrem stále je. Jardo, můžu ten kočkolit mazat i na ta postižená místa po MMS obkladech?
Jinak v neděli dělám asi 15. jaterku, tak uvidím, co ze mě vyleze.
Mám ale nízké ph, tak to budu muset pořešit-ve středu začnu s melounem.
Dále jsem si pořešila geopatogenní zony, protože v jedné z nich jsem spávala. Byla jsem také vyšetřena na Salvii, kde byla paní velice překvapena, že jsem tak očištěna od parazitů-našla mi 4, ale pěkné potvory.Prý už dlouho nikoho takového neměla. Takže půst určitě k něčemu byl. Doporučila mi praziquantel a albendazol, jinak se toho prý nezbavím. Našla mi nějaké cysty a říkala, že u mě to vypadá na virové onemocnění.Také se mi dívala na tu bouli a prý to vypadá na slezinu. Mám ještě 10dní, než půjdu na kontrolu, takže nic moc.

PříspěvekNapsal: čtv říj 04, 2012 8:50 am 
Administrátor
Administrátor

MarcelaJ píše:
Ahoj,
včera jsem ukončila 7denní půst a dnes začínám návratovku.Při půstu jsem neměla žádné problémy. Dokonce jsem dělala 2x denně domácí saunu. Hydrocolon pouze obden-5.den a dnes ze mě vyšla tmavá voda a 3.den něco dlouhého bílého-fotku ale nemám.Dala jsem si mrkvovou šťávu+osmozu.Nyní čekám na hlad. Bulka pod levým žebrem stále je. Jardo, můžu ten kočkolit mazat i na ta postižená místa po MMS obkladech?
Jinak v neděli dělám asi 15. jaterku, tak uvidím, co ze mě vyleze.
Mám ale nízké ph, tak to budu muset pořešit-ve středu začnu s melounem.
Dále jsem si pořešila geopatogenní zony, protože v jedné z nich jsem spávala. Byla jsem také vyšetřena na Salvii, kde byla paní velice překvapena, že jsem tak očištěna od parazitů-našla mi 4, ale pěkné potvory.Prý už dlouho nikoho takového neměla. Takže půst určitě k něčemu byl. Doporučila mi praziquantel a albendazol, jinak se toho prý nezbavím. Našla mi nějaké cysty a říkala, že u mě to vypadá na virové onemocnění.Také se mi dívala na tu bouli a prý to vypadá na slezinu. Mám ještě 10dní, než půjdu na kontrolu, takže nic moc.

Ono je to vždy o tom zda se trefíte přímo do cílové skupiny parazitů a pak většinou zaznamenáte okamžitý ústup problému. Pokud jde o Kočkolit, není problém ho používat na cokoliv, on odsává ten bordel z daného místa, nicméně při otevřené ráně je asi vhodnější používat materiál s vyšším podílem montmorilonitu a ten se pak dá užívat i orálně, což vlastně luxuje střeva a odvádí z nich nepořádek. Pokud chcete není problém vám ho poslat v ceně zhruba jako bílý jíl, nějaké množství zde mám a jede o docela slušnou kvalitu, kterou sám občas u klientů používám.

PříspěvekNapsal: pát říj 12, 2012 6:54 am 

[quote="muflon":3k1gbpal]...dle rad Jógina ohledně půstaření u Vát (půst dost zvyšuje Vátu..., což u ajurvédského dóšického typu Váta je nutno kompenzovat...)

- nejspíš po normální regulérní návratovce, bude u lidí typu Váta (po najetí na normální stravu) dobré zařazovat důsledněji nebo prostě více
potravin vhodných [u:3k1gbpal]ke snižování Váty :[/u:3k1gbpal]
\":arrow:\" [b:3k1gbpal][u:3k1gbpal]viz vlákno Ajurvéda:[/u:3k1gbpal][/b:3k1gbpal]

PříspěvekNapsal: pát říj 12, 2012 8:17 pm 

10.11.,ne?October je rijen a november listopad.V listopadu to je 10.Proste tri dny pred novem nebo uplnkem se to tez da pocitat.

PříspěvekNapsal: sob říj 13, 2012 8:45 am 

zde je kalnedář a nemusí se počítat:
http://www.harekrsna-luzce.cz/vaisnavsk ... r-2012.php

PříspěvekNapsal: čtv říj 25, 2012 4:25 pm 

Právě vychází nová česká kniha o půstu.

Autor má také celkem zajímavý video blog.

PříspěvekNapsal: pát říj 26, 2012 7:46 pm 
Administrátor
Administrátor

ravima píše:
Právě vychází nová česká kniha o půstu.

Autor má také celkem zajímavý video blog.

Ta videa jsou výborný nápad.

PříspěvekNapsal: sob říj 27, 2012 3:46 pm 

U 36hod pustu je vhodné pití vincentky nebo by to mohlo vadit?

PříspěvekNapsal: sob říj 27, 2012 4:05 pm 

HARMON3K píše:

U 36 hod půstu nevadí vůbec nic, jde jen o to, že už to pak někdy nemusí být "půst". Někteří berou jako půst pouze nic+čistá voda.
imho je vincentka dobrý doplněk k 36h nejezení.

PříspěvekNapsal: úte lis 06, 2012 9:16 pm 

Zdenek20 píše:
Tak jsem ukončil sedmičku. Průběh celkem ok, i když třetí den se objevil tlak u srdce, známý z minulého půstu, ale rozjezdil jsem to na kole, čemuž jsem velmi rád. Problémy s krkáním oproti minulu byly prakticky zanedbatelné. Šestý den jsem zařadil šťávy. Zvýšila se vitalita, dostal jsem i větší žízeň (utišoval destilkou) a kupodivu se mi moč zdála trošku tmavší (červenou řepou to nebylo), pH bylo asi o 1 jednotku vyšší. K večeru jsem dostal jakési mírné nutkání na stolici, což se mi nikdy předtím nestalo. Šel jsem zkusmo na záchod a vyšel ze mě jakýsi malý průjímek. Spánek toho dne byl trochu delší. Sedmý den jsem cvičně zařadil opět jen destilku, cože to se mnou udělá. A nic, normální půstní den.

Tož šťávy v průběhu půstu zřejmě nakopnou (spolu s mírným trávením) čistící proces, trochu jiným než při čisté vodě. Je však třeba doušky opravdu po malých dávkách prosliňovat, dát tomu čas, povalovat v ústech. Šťávy jsem dost naředil, cca 0,5l v průběhu dne, ale klidně by mi stačila půlka. Osobně by bylo pro mě jednodušší a psychicky méně náročné pít jen čistou vodu/destilku. Kombinace obojího mi však připadá jako účinnější detox. A taky nač trápit tělo např. acidózou, když to jde i jinak.
Až budu dělat delší půsty, plánuju zařadit semtam šťávovej den.

Ahoj, prosím Ťa, o aké šťavy (6. deň) ide? Predpokladám, že zo zeleniny, ale môžeš opísať bližšie? Ďakujem.

Ja som začal s detoxikáciou tento rok a nezačal som dobre.
Ešte vo februári som robil 36-dňovú ryžovú kúru a nedopadla najlepšie. Striktne som všetko dodržal, a aj som sa cítil výborne, ale pečeňové testy nedopadli dobre, ketóny+ a ketóny++ som mal v moči, mal som zvýšený cholesterol a zlý pomer dobrého a zlého cholesterolu. Predtým som mal skôr opačný problém, že som mal vždy cholesterol na spodnej a niekedy aj pod spodnou hranicou (neznášal tlsté mäso, slaninu a pod.) Ale aj tak to bolo na niečo dobré, lebo potom po pár dňoch, keď som prechádzal na klasickú stravu, tak som pochopil, čo jeme. Napr. asi 7 deň po kúre som ochutnal nugetu (Orion - arašidovú:-) - bola tisíckrát sladšia ako cukor a mala príchuť umelej hmoty!

V máji som začal s prvým pôstom (destilka a nič), s tým, že budem sa postiť, dokým telo dovolí. Postil som sa 10 dní a skončil som to kvôli škole (skúškové obdobie). Počas celého pôstu som vôbec necítil hlad. A asi 3.-4. deň mi začala acidóza, ktorú som mal až do ukončenia pôstu. Bol som samozrejme oslabený a viac som spal. Ale chodil som normálne do roboty (na zmeny) a aj do školy.

Ďalší pôst (august) som začal počas fázy Mesiaca nov, a piaty deň som musel ukončiť, lebo ma 3. deň začal brutálne bolieť hlava a jediné, čo mi pomohlo bol klystír (kávový). Ale ten mi pomohol tak na pol dňa. Asi som sa moc rýchlo prečisťoval. Navyše hneď po pôste sa mi moč začal sfarbovať z oranžova až takmer dohneda, takže som to ukončil asi naozaj v pravom čase.
Odvtedy som urobil pár 1-dňových a 1 3-dňový.

Teraz som sa pustil do ďalšie dlhšieho (koľko telo dovolí) + peroxidová kúra spolu. Predpokladám, že to bude len pár dní, pretože táto kombinácia bude asi dosť náročná.
Peroxid vodíka 35% som začal tak, že 1 kvapka 3x denne zmiešaná z destilkou. Druhý deň 2 kvapky, tretí 3,...

Takže uvidím, čo to spraví.

PříspěvekNapsal: čtv lis 22, 2012 7:58 pm 
Administrátor
Administrátor

HARMON3K píše:

To určitě nevadí, nicméně je dobré si u půstů zvykat na destilku a nic jiného.

PříspěvekNapsal: pát lis 23, 2012 1:51 pm 

Dobrý den,
dnes mám 11. den půstu a od rána mi kručí v břiše.Není to divné ? Pořád všude čtu,že se po 3 dnech zastaví žaludek,ale mám pocit,že se mi v každém předešlém půstu (předtím 7-denní) stejně ozýval až do konce.
Děkuji za radu nebo nápad.
Marian

PříspěvekNapsal: pát lis 23, 2012 1:57 pm 

mplic píše:
Dobrý den,
dnes mám 11. den půstu a od rána mi kručí v břiše.Není to divné ? Pořád všude čtu,že se po 3 dnech zastaví žaludek,ale mám pocit,že se mi v každém předešlém půstu (předtím 7-denní) stejně ozýval až do konce.
Děkuji za radu nebo nápad.
Marian

Ja mam dnes taktez 11. den \":-D\" Pokud pijete jen destilku(v tomto delsim pustu uz to beru jako samozrejmost), tak se nemate ceho bat, mne sem tam taky zakruci, ikdyz minimalne.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 147  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]