ka_p píše:
........ Voda mi sem tam trochu chládla nevím, zda musí být pořád "teplá" aby vše správně fungovalo. Soli na litr cca 8-9g. Napřed jsem vypil 1,5l a nic, pak jsem vypil po 5 min další 0,5l + cviky a pořád nic. Potom dalších 0,5l a stále nechtěl spustit sifon. První ze mě vyšla běžná stolice, na kterou se mi chtělo, ale sifon se nespustil. Napadlo mě si namočit prst do oliv. oleje a zkusit si zespodu pomoct. To začalo trochu fungovat a postupně mě vždy asi v 85% pomohlo. Pak jsem vypil další asi litr slané vody. Mám dlouhodobé problémy s krkáním a krkal jsem po vypití každé sklenky celkem dost a i po cvicíh. Sem tam se spustil sifon sám, ale vždy po menších dávkách, pak jsem tomu musel zase zespodu pomoct. Vyšli ze mě semínka a žádné hrubé kusy nebo usazeniny moc ne. Voda byla čistější, ale žádnou další vodu se solí bych asi nezvládl, tak jsem vypil 1l heřmánkového odvaru a chvíli na to ještě 0,5l. omu jsem zase pomohl a asi ve větší míře odtekl. Každopádně se mi nezdá že by ze mě vyteklo tolik, co jsem vypil. Pak jsem si dal rýži z máslem a 2kapsle lactobacilu. ..... Co byste mi poradili jako další postup??
Ja bych ti radil zkusit to znovu podle Xeeleeho navodu. Voda by mela byt porad tepla, neni problem ji prihrat. A Xeelee pise 5-6 gramu, ty jsi daval 8-9 a pak uz jsi nemohl dalsi vodu zvladnout, jak pises. Pritom zacatek byl OK, vysla ti stolice, jen to chtelo pokracovat v piti. Ja vypiji odhadem 6-7 litru vody, ale nemam ji tolik slanou. Davam lzicku az lzicku a pul na litr, to asi odpovida tem 5-6 gramum, a jeste koriguju podle chuti, kdyz citim, ze to je moc, tak doleju teplou vodu. Kdyz davas hodne soli tak bud se ti to rychle rozjede jako Jardovi nebo je ti na bliti jako vetsine ostatnich (prohledni si zpetne diskuzi). S nizsimi davkami soli, tech 5-6 gramu, neni problem, pijes dalsi a dalsi vodu az se sifon spusti.