Zdravím vás p. Jarda a dakujem za odpoved...som vam vdacna za tieto stranky, su pre mna inspiraciou, vela som sa uz naucila a to som este neprecitala vsetko, zasnem nad vasimi radami, ktore su logicke a v principe jednoduche, aj ked musim priznat, ze kym si to clovek vsetko zrovna v hlave ma co robit, aby to spravne pochopil...ja napr. pred kazdou ocistou si znova precitam toto vlakno a zaujimave je, ze vzdy tam najdem nieco, co som minule opomenula...ano citim sa ovela lepsie a som trpezliva...ale bola by som stastnejsia, keby ten kamienok uz tam nebol...chystam sa totiz na dalsie ocisty a dalsie procedury - tych neduhov mam este dost, ktore chcem postupne riesit...na tie zvapenatene kamienky vraj zabera aj stava z ciernej redkvicky...Malachov doporucuje pit stavu po jedle najprv zacat 1 kavovu lyzicku a postupne navysovat 2x-3x denne a Trebenova zase pit 1 dcl na lacno rano a tiez navysova az do 4 dcl... co by ste p. Jarda doporucil? Este raz velka vdaka vam.
Pan Jarda, zdravim vas...nechcem byt netrpezliva, ale potrebovala by som odpoved....
Takze pokracujem:)...kedze neviem kolko pit a kedy, tak si zatial odparenu urinu davam ako obklad na zlcnik kazdy den...ma to aj tak ucinok? Inac urinu pijem kazdy den - rano hned po prebudeni...potom raz v priebehu dna a v noci okolo 2-3 hod. Robim si aj urinove klystiyri. Dakujem za odpoved.
...ani tu sa mi nedostalo odpovedi