babanci píše:
No, vzdát to nesmíme. Už v minulosti jsem měla nějaké neduhy a léčila a léčila a když jsem už pomalu vzdávala, tak přešly. Tak teď jsem hodně odhodlaná. Jsem zásadně proti řezání čehokoliv. V příbuzenstvu mám pár lidí, co si nechali odstranit např. slepé střevo a začaly teprve pořádné potíže se střevy nebo dělohu a pak začala najednou řada jiných problémů, všechno souvisí se vším, tomu věřím. Sehnala jsem si taky černou ředkev, budu pít denně. Pro mě za mě, ať si tam ty šutry klidně jsou, ale ať mě to nebolí. Pravá strana někdy hodně bolí, až do zad nebo minimálně tlačí. V noci nemohu spát na levém boku, asi se mi tam nějak ten kamenolom
překuluje. Tento týden půjdu do očisty znovu.
Dobry den,
od posledni ocisty jater me zacalo hodne bolet v pravem podzebri. Nejdrive jsem to nechaval byt a cekal jsem ze si to casem sedne.
Ale bohuzel opak byl pravdou. Zacal jsem se pravidelne v noci probouzet bolesti a mel jsem pocit ostre bolesti.
Rovnez jsem nemohl spat na leve strane.
Nasledna ocista mi od bolesti nepomohla a trvalo to uz pres 2 mesice.
Vypada to, ze se u me pohnul nejaky sutr a ten mi tropi peknou neplechu.
Zkousel jsem zemezlucovou smes a jaterni smes od dedka ale moc mi to nepomahalo.
Asi jsem byl netrpelivy a cekal jsem rychlou ulevu (mam jeho vyrobky rad a tak je v zadnem pripade nechci kritizovat).
Vyzkousel jsem tedy pripravek, ktery je doporucovan Andreasem Moritzem. Jedna se o Gold Coin Gras(GCG) a musim rict ze je to naprosta bomba.
Jiz po nekolika dnech jsem prestal mit bolesti a citim se dobre. Prestal jsem se v noci probouzet bolesti.
Na zahranicnich forech je tento pripravek hodnocen v samych superlativech.
Koupil jsem ho zde:
http://www.sensiblehealth.com/Products-Tinctures.xhtml¤cy=cdnNeni to zrovna levne a clovek vykrvaci na postovnem a dani ale je to vysoce vysoce ucinne.