Zappy píše:
Jardo, kedze moja otazka zapadla medzi frekventovanu "vymenu" kolegov z fora, vkladam to sem este raz. Ak mi mozete prosim odpovedat, bol by som vdacny. Dakujem.
"Jardo, bol som schvalne na vysetreni na Oberone a nasledne aj na Salvii, aby som si mohol vysledky porovnat. Salvia mi okrem vseobecneho konstatovania ohladne mierne oslabenej oblasti pecene nezistila nic, Oberon vsak vykazal silne zaplesnenie hrubeho a tenkeho creva, hlavy, a zlčníka. Obidva pristroje vsak svorne VYLUCILI premnozenie Candidy a pritomnost parazitov.
Plesne, ktore mam, nesu ine nazvy, jedna sa o kozne plesne Microsporum Canis a Pityrosporum Orbiculare+ kozna bakteria Epidermophyton floccosum.
Moje otazky:
1) je strategia na likvidaciu inych typov plesni (napr. mnou uvedenych) totozna ako pri Candide? Myslim tym hlavne na zlozenie stravy.
2) v pripade, ze sa od pravidiel boja s Candidou lisi, co by ste mi na tieto plesne a bakteriu konkretne odporucili robit?
Dakujem."
Podle mně je nesmysl mít přemnožené plísně ve střevech a přitom nemít přemnožení candidy. Candida albicans a její kmeny jsou ty nejvíce zastoupené ve střevech. Kožní plíseň se ti nemůže
přemnožit ve střevech. K zmiňovaným přístrojům jsem skeptický, jestli je to ten nesmysl, co používá šarlatánka Bláhová, tak ten mi našel snad i tuberkulózu. Dieta pro vyléčení z přemnožených
plísní ve střevech /ať tedy učiním za dost tvému případu/ bude pořád stejná, rozličná antimykotika mají různou citlivost pro různé kmeny plísní, je na to přesná tabulka, ale mluvím o lécích,
ne o přírodních antimykotických přípravcích. Tam pokud vím nikdo takhle přesně citlivost nestanovil.