Petra321 píše:
Dobry den, co jsem na temer 100% syrove strave (pul roku) jsem strasne zhubla(14kg), ale ted uz je to moc, jsou mi videt kosti a moje BMI je 18.8. Jim jak se da, odstavuju, piju smoothies, dopoledne ovoce, k obedu zeleninovy salat s klicky, orechy a seminky(cca30 gramu denne)(nekdy i s polevkou nebo dusenou zeleninou) a k vecer si dam bud zluty meloun, anebo treba zelene smoothie (nemam pak uz moc hlad). Nechci menit stravu, takhle me to naprosto vyhovuje. Muzu si dat behem rana treba 7 bananu kvuli carbohydratum plus dalsi ovoce? Rano mam vzdycky hrozny hlad. No a vypustila jsem kvuli candide i obylniny a ty mi taky vubec nechybi. Diky
k absenci obilnin rozhodně gratuluji,
ty banány po ránu by zastavily detox, který by jinak dopoledne přirozeně probíhal, takže by se Vám úbytek váhy mohl zastavit, ale za jakou cenu... patrně bych to nedělal, ostatně podle řady
vitariánů (lidi na syrové stravě) banány docela solidně candidu vyživují, tak byste to s nimi neměla přehánět
spíše bych šel proti úbytku váhy cestou vyššího kalorického příjmu a chcete-li současně řešit candidu, volte Jardův článek "
Hořčíková bomba", kde si dávku mandlí i kokosu (či kokosového oleje) ještě mírně zvyšte a musíte pak přece přibrat na váze...