dushan74 píše:
v poriadku, urcite by na zaciatku zvladla cca 2dcl stavy denne
ale chcem angelo zakupit uz tieto vianoce a veru kym sa luky zazelenaju bylinkami.
co dovtedy ? nemali by ste tam nieco co by slo stavit teraz ? prosim pekne
to skor myslim ze bude riadna drina naucit pit stavy mojich dvoch synov 9 a 12r. obaja aktivne sportuju
ale co sa tyka zeleniny tak to je same frflanie
tam by som tiez potreboval poradit nieco sikovne , posim pekne
vopred dakujem.
Pokud synove aktivne sportuji, tak asi maji znacny zajem na dosazenych sportovnich vysledcich.
Pak by nemel byt problem se s nimi domluvit na konzumaci stav.
Bohuzel vetsina rodicu pouziva slova musis a nesmis, misto toho, aby deti aktivne zapojili do akce.
Byl jsem na navsteve u Jindry. Jindra si stezoval, ze do sveho 7 leteho syna zadnou stavu nedostane. Stacilo si jen poslechnout komunikaci mezi nim a synem a bylo mi to jasne, kde je problem. Pouze ty dve slova musis a nesmis.
Nejen, ze mi jeho kluk vypil celou sklenici mrkve s jablkama, ale jeste ochutnal i stavu z cervene repu.
Predtim sam smontoval Angela a pripravil ho na odstavovani a sam mrkev a jablka odstavil.
Ted se ohromne tesi az dostane k dispozici misto OMEGY Angela.
Problem je v komunikaci, nebojte se synum dat poradny kus zodpovednosti za jejich sportovni vykony, vcetne jejich zdraveho stravovani.
Uz jsou na to oba dost stari, aby to bez problemu zvladli.
Ja jsem takto na urovni komunikoval z dcerou uz od 6 let. Od 6 let trenovala tenis a od 7 let zacala trenovat squash.
V 7 letech uz obcas bez nas, pouze s druzstvem a trenerem jezdila po Evrope po squashovych turnajich.
Jinak doporucuji si neco o komunikaci precist treba v knizce "7 návyků skutečně efektivních lidí -Stephen R. Covey"
Inzenyr