babanci píše:
Tak zase já po další očistě. Mám neustále bolesti v pravém podžebří, žlučové kameny malé, to už jsem zde psala. Tyto bolesti trvají už skoro tři roky, za tu dobu jsem zkusila snad úplně všechno /kromě operace/. Gemmoterapii, tradiční čínskou medicínu, dobíjení na biorezonančním přístroji BICOM, piji chanca pietra, užívám ostropestřec, držím přísnou jaterní dietu, vyloučila jsem 5 bílých jedů z potravy, užívám hořčík na hranici průjmu, piji denně šťávu z černé ředkve, dělám jaterní očisty, užívala jsem přípravek GUNA LIVER, o kterém se tvrdí, že je přímo zázračný... a nic, vůbec žádná změna. Situace se nezměnila a co času, energie a v neposlední řadě peněz mě to celé stálo! Přesto jsem se ještě do operace nepřesvědčila. Prosím poraďte, co ještě zkusit. Začátkem listopadu ještě půjdu do jaterní očisty, vždy odejde spoustu zelených kamínků, ale ty, co jsou vidět na sonu, jsou tam stále. A dělají velké problémy. Prosím každého, kdo má nějaký nápad, aby mi ho napsal. Už začínám být nalomená, pečuji totiž o dítě svojí zemřelé dcery a vidím, že když je mi stále zle, že to jde velmi těžko. O psychice ani nemluvím, tam jsem vyřízená nadosmrti.
Babanci, co se tyka jater, tak bych zrychlil ocisty. Byt v tve situaci, tak necekam na zadne uplnky, ale delal bych je klidne jednou tydne. Jeden dr je doporucuje cely tyden kazdy den, tak bych nemel z 1x tydne obavy. Pokud by toho slo malo, tak bych se vratil na 1x za 14 dni. Prvni je, abys jatra vycistila. A jeste bych si dosel nakopat koren pampelisky a lopuchu, pokud neni zima. Hned po ostropestreci to jsou dve nejlepsi byliny na jatra a jsou zadarmo. Koreny ususit nebo z nich udelat tinkturu. A samozrejme zacit brat hned i dokud jsou cerstve. Varit 15 minut a pak pit.
Problem se zazrakama ktery kupujes je, ze tam ty zazraky taky nemuseji byt nebo pestuji zazraky za pomoci pesticidu, aby jich meli vic. A taky jich asi neuzivas dostatecne mnozstvi, protoze jsou drahe. Takovy problem s korenem pampelisky nemas. A co si sama natrhas je urcite lepsi.
A jeste jsi nepsala o ociste strev a o pustech. Pokud poradne nevycistis streva, tak do sebe muzes prat co chces a nemusi to pomoct. A abych nezapomnel, osobne bych preferoval ty koreny pred tvym horcikem. V prirodnim baleni se horcik nelip vstreba a nemuze nic udelat.