Dnes som si dal ôsmu očistu pečene (tú olejovo-šťavovú). Vyšlo zo mňa už ale minimum kamienkov (čierne, asi pol kávovej lyžičky + trochu "mazutu" či ako to nazvať). Najviac kameňov a iného odpadu z pečene a žlčníka zo mňa vyšlo počas šiestej očisty (svetlozelené, obalené svetlým "niečim"). Počas siedmej o čosi menej (ale stále DOSŤ), a to už len tmavšie (hnedé) s "čiernymi" malými + "mazut" zlatistej farby.
Mám teda otázku... Mám sa pustiť do deviatej očisty NA SPLN (o dva týždne), hoci zo mňa dnes po ôsmej očiste vyšlo len skutočné minimum kamienkov (ešte menej, než pri prvej očiste, teda najmenej zo všetkých očíst) ? Alebo si môžem dať dvojmesačnú pauzu a pustiť sa do očisty potom ?... Viem, je to na mne ako sa rozhodnem... Najradšej by som si dal teraz 2 mesiace pauzu. Lebo popravde, ak by som si mal urobiť o dva týždne ďalšiu očistu (a nepríjemnosti s tým spojené), a vyšlo by zo mňa za štvrtinku lyžičky kameňov, tak... To si radšej počkám 2 mesiace, počas ktorých budem užívať (s týždňovou prestávkou po troch týždňoch) ostropestrec mariánsky...
Inak, aké zmeny som
zatiaľ spozoroval
vedome : Nenafukuje mi už tak brucho, ako mi nafukovalo predtým (takže viem, že za tým bola pečeň), čistejšia myseľ (ale to je možno blížiacim sa dátumom 21.12, kto vie...). Zatiaľ som si iné zmeny nevšimol, oči, nosné dutiny a uši mám stále precitlivelé na klímu (preto nemôžme pracovať v klimatizovaných miestnostiach), myslel som, že to odozneje...
Perlička : za tie roky nevhodnej stravy (v podstate za nevhodnú stravu považujem všetko čo som jedol do 19-tich rokov, a od 19 do 23 som jedol "nie veľmi vhodne") som zo seba za tých 8 očísť dostal odhadom asi 2dcL kameňov
, a možno také isté množstvo "mazutu"... Áno, je to super pocit...... To čo som spravil má pre mňa takú hodnotu, že keby mi niekto núkal 1000 000€ za to, že NIKDY sa neprečistím od kameňov, tak.... odmietol by som tých 1000 000€. Ďakujem sebe za to, ako sa starám o svoje zdravie, a na tomto príklade vidno, akú hodnotu si sám pre seba viem "dožičiť", hoci si za to nekúpim ani dom, ani bavoráka, ani luxusnú dovoelnku, ako by som mohol za 1000 000€
...
STOJÍ TO ZA TO