Přeji dobrý den a chci se podělit o své zážitky a strachy.
Po provedení své 1.šanky mám odcela problémy, které jsem popsala již v záložce "Bolest žaludu po očistě střev". Udělala jsem chybu, že jsem si o tom nejdříve nenačetla mnohem víc informací, dělala jsem jí odpoledne asi v 15:30, kdy poslední jídlo byla snídaně v 9h.-míchané vejce s rohlíkem a ve 12hodin jablko s banánem a jako 1.jídlo po šance jsem si dala špagety s máslem a sýrem. A protože mám od provedení šanky bolesti v žaludku - teď už jen mírné, ale už 4.den migréna, slabost, divná chuť v puse, napsala jsem tedy své obtíže po provedení 1.šanky s prosbou o radu čím se co nejdříve dát dohromady naturopatovi z tohoto odkazu:
http://www.naturopatickaporadna.cz/prirodni-lecba.html a bylo mi odepsáno toto, citace:
Dobrý večer paní Aleno, podle toho, co píšete, došlo ve vašem těle k intoxikaci velkým množstvím sodíku. Velmi hazardujete se svým zdravím. Tato kúra (jestli se tomu tak dá říkat) je naprosto nevhodná. Mohla jste se otrávit a následně mohlo dojít k selhání srdce. Navrhuji Vám iridologické vyšetření, podívejte se na web:
www.iris-diagnostika.eu. K jídlu nyní doporučuji zeleninové polévky (nenadýmavou zeleninu) - rozmixovat, dušenou mrkev, hodně pít - čistou neperlivou vodu, mátový čaj a navrhuji v co nejbližší době provést enzymoterapii. Můžeme se o tom pobavit. Pokud budete mít zájem o vyšetření, zavolejte mi zítra, domluvíme přesný termín. S pozdravem ........
Co tomu říkáte? Docela mě to vyděsilo.
Alena