Zdravim vsetkych,
preluskala som forum, no aj tak som vedla jak ta jedla, ako si mam dat namiesat HCL.. moze mi to niekto polopate vysvetlit?
poslednu dobu som v takych stavoch, ze uz neviem co mam robit. kazdy den si davam zazvorovo kurkumovy caj - ten mi ako tak ulavi, no nikdy to nieje 100%. rano po stolici som mala vzdy splasnute brucho, no posledne tyzdne uz ani rano nieje take ruzove. najhorsie je to vecer, ked sa to za cely den nazbiera. kvoli problemom s dychanim nemozem zaspat, lebo mam stale pocit ze sa zadusim. mam tlaky na hrudi, ako by mi ju niekto stale stlacal a do brucha sa mi vobec neda nadychnut. plynatost, nafuknute brucho, niekedy bolesti nalavo pod rebrami, stala unava, no hlavne obrovsky hlad. napriek tomu ze sa citim plna, stale mam pocit ze mi nieco chyba, asi to bude tym ze sa mi potrava dobre nestravi. niekedy mi pomoze pivo - to uz ozaj musi byt pripad nudze. dnes sa mi cely den toci hlava a boli, nemam chut na nic. krkaci test- negrgla som si vobec, co hovori za vsetko.
hcl si chcem dat namiesat v lekarni, doma s tym experimentovat nechcem, no potrebujem aby mi to niekto polopate vysvetlil, coho kolko, ako... tie pomery a percenta mi nic nehovoria, matika a chemia boli vzdy mojou slabou strankou. viem ze je to tu vsade omielane, no aj tak stale neviem, aky pomer je najlepsi. dakujem vopred za radu, pripadne link a prajem pekny den