Firebird píše:
Kokosovy olej mam zarazeny denne jiz cca 2 mesice a skorici tez pravidelne, ale sledovanim nadymani mne to dovedlo k zaveru viz. vyse. Asi je problem v tom, ze spatne sleduji svoje pochody a v tom pripade moc prosim o zakladni informace o casovem ramci traveni a jeho projevech. Uz davno jsem se chtel na toto zeptat, dokonce jsem i hledal, ale nikde jsem nenasel informaci o tom, jak dlouho zustava potrava v zaludku, kdy prechazi dale, jak dlouho se posouva strevem az po vylouceni, za jak dlouho mohou zacit vznikat plyny, jak dlouho se mohou z daneho jidla tvorit a predevsi, za jak dlouho od snedeni (v prumeru) se plyny dostanou pres streva ven z tela. Tyto informace mi zoufale chybi a bez spravneho sledovani a zaveru na sobe samem se stale budu jen tocit v kruhu. A priznam se, ze z toho jiz zacinam byt trochu zoufaly, protoze si vedu i pomerne presne denni zaznamy o jidle a reakcich na ne. Pokud je ovsem spatne vyhodnocuji, moc daleko se nepohnu. Osobne plynatost u jidel posuzuji cca do 60 az 90 minut od snedeni. Je to spatne? Prosim proto o nejake nasmerovani, co se tohoto tyce.
Ze stravy jsem uz pred casem vyloucil temer uplne vsechno (maso, mleko, pecivo, vejce, maslo...), zustala pouze zelenina, ryzovy protein a teprve nadavno jsem si dovolil dat grapefruit ci zaradit pohanku nebo dom. kefir (po kterem take nasledovala plynatost). Plynatost stale trva, at si dam to ci ono. V mnozstvi to neni, vetsina z mych 3 jidel nepresahne vahu 250g. Co 2 tydny delam jaterky s navazanou sankou. 3 dny je to bez plynu a pak se plynatost opet vraci. Co se tyce pohanky, davam ji k snidani a veceri, 80g pred namocenim, vetsinou s 20g slunec. semena a prave skorici ci kokosakem.
Co se priznaku vymirani tyce, uz cca 2 tydny mam velice solidni vyrazku na prave i leve tvari, na cele. Opakujici se opary. Takze neco se asi deje...
Rano a vecer si delam 0,5l zeleninove stavy, primarne z okurek (bez slupky), nyni plus celer. Prihazuji do toho 15x chlorella, 15x spirullina, 3g ml. jecmen, 3g kelp. Obcas mam plynatost i po tomto. A jen pro doplneni, merim 186cm, vazim 64,5. Kazdy vecer beru laktobacily. Nevim...
Nejak tedy uz nevim, co mam jist a po dvou mesicich bych cekal, ze budu mit vhodne potraviny, co se plynatosti tyce, pod kontrolou. Jedine co zatim nedelam jsou klystyry a neberu enzymy. Pokud tomu ale spravne rozumim, plyny vznikaji primarne v tenkem streve, takze tam zavedeni klystyru asi proti plynatosti nijak vyrazne nepomuze (ikdyz v jinych ohledech urcite ano a ja se na zavedeni kl. urcite chystam).
Muzete prosim s timto nejak pomoci?
Obávám se že tak jak to máte poskládané to bude jen těžko fungovat. Koukněte se do tabulky v mém podpisu a začněte od začátku s potravinami 0-1 a přidejte rázné fungicidy jako je kyslena kaprylová, kyslenia undecylenová, grepové kapky, ořešákové kapky apod. Pohanku vyřaďte na čas úplně. Obstarejte si moybden a dávkujte ze začátku až 600mg rozdělených do několika dávek. Určitě dejte důraz na tibetský kefír a vejce, nemáte tam jinak skoro žádné bílkoviny.
Obstarejte si ty nejlepší laktobacily a podle finančních možností dávkujte klindě i 50-100 miliard denně s co nejvíce kmeny.
Mimo jiné se zaměřte na to jak vám funguje první část trávení, žvýkaání (50x nebo více) a žaludek (HCL, betain, zázvor, kurkuma, jabl ocet apod)
Nepíšete nic o vitamínech a mienrálech - berete béčka ve velkém? Především biotin? Céčko aspoň gram denně? Co další suplementy?
Kde jsou přípravky a potraviny na čištění krve? Lapacho, chlorofyl, lecitin, čaje apod?
V prvních fázích diety bych nedělal už žádné očisty, ty je třeba zvládnout před a pak už zformovat zpět rozhašenou mikrofloru a dále jí hýčkat
Nastudujte trochu více o protiplísňové dietě ideálně na zahrničních stránkách nebo mi napište SZ, dám vám tel. číslo a zavolejte mi