jahoda píše:
Diky za nazor, taky bych rekla, ze byla naleptana.. ale totalne bez jakehokoliv povlaku...nekdo tu psal, ze ty bile nerovna se zdrave...???
Chtela jsem tim prave rozpustit ten KAMEN-tmave slabe carky mezi zuby...nemam paradentozu, ani nic sileneho, jen mirne vylezaji dasne i tam, kde zadny kamen neni...
JARDA DOSLOVA NAPSAL:
...Na čištění zubů dám 5 kapek chloritanu + 25 kapek kyseliny, promíchám a aktivuji 3 minuty, potom do nažloutlé tekutiny strčím kartáček a rovnou tím koncentrovaným ro...
No toje jisté to naleptání zažil jsem slabší, a ustoupily dásně, u krčků se udělaly takové hnědé fleky.. a mě bylo navybul... a dáse říct doteď se dávaj zuby dokupy.. a eště dlouho budou... jinač být váma tak bych si zašel k nějakému zkušenému možná i lékaři... at vám poradí co pro zuby udělat.. určitě bych asi se snažil dostat dotěla vápník a minerály.. Dále teĎ taky budou zuby náchylnější ke kazu.. a jeto těžko říct.. kdyby seto stalo mi tak bych asi skončil na psychiatrii
podle všeho máte odolnější chrup. Možná bych zašel pro názor zubaře... někdy se stane že znich vypadnou i užitečné rady
Dále to že jestli psal tak se musel splést nebo potom absolutně nechápu jak vytváří po smíchání mms s kyselinou výsledný koncentrát který není.. .a celkově to nejde pomalu myslím ani na kůži aplikovat neřezené, natož do úst.. To že jste se zabavila nánosu je sice přínos ale málem i zubů a toby byl špatny kšeft
Celkem bymě zajímalo vysvětlení pana Jardy jelikož za jeho rady bych dal pomalu ruku do ohně. A veškerým lidem tyto stránky a služby doporučuju... a nerad bych nikomu nechtěně uškodil. Každopádně je to ojedinělá situace která se určitě vysvětlí takže to nemá vliv na počasí
jen to chce lidi fakt používat logiku a poslouchat co vám říká tělo... nejde se spoléhat a riskovat ty samé postupy co někdo jiný bez bezpečného odzkoušení na sobě.. už proto že Př.: Nějaký pomstychtivý hacker či zoufalá vláda a zdravotnictví se pomátne a bude se nás chtít vybít jako škodnou
no a převezme kontrolu nad stránkama a bude radit skakat z oken papat jedy a bum toby měli jednoduche kdyby se lidé spoléhali na cizí rady..
Mějte se. A přeji více štěstí a opatrnosti.