Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte lis 26, 2024 6:37 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5316 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226 ... 355  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: stř pro 19, 2012 9:11 am 
Offline

Registrován: pon říj 04, 2010 4:38 pm
Příspěvky: 1493
Tak pane Jardo, v trávení sacharidů (ty nás u candidy zajímají nejvíc) máme oba trestuhodné nedostatky.
Citace:
Trávení sacharidů v lidském těle
Trávení sacharidů začíná v ústní dutině. Zde se škrob a glykogen (polysacharidy) z potravy rozkládají pomocí enzymu amylázy (ptyalinu), který je obsažen ve slinách. Amyláza mění v ústech, jícnu a hltanu polysacharidy na disacharid maltózu.
Další fáze trávení sacharidů se odehrává v tenkém střevě. Zde se rozkládají pomocí enzymu amylázy, který tentokrát vylučuje slinivka břišní, i další polysacharidy., opět na disacharid maltózu. Další enzym, maltáza, rozkládá disacharid maltózu na dvě molekuly glukózy. V tenkém střevě se však rozkládají i jiné cukry, například enzym sacharáza rozkládá sacharózu na fruktózu a glukózu, laktáza rozkládá laktózu na galaktózu a glukózu. Tyto jednoduché cukry jsou následně vstřebány do krve.

Trávení proteinů v lidském těle
Trávení proteinů začíná v žaludku, kde se potrava mísí s žaludečními šťávami, jež vylučuje stěna žaludku. Tímto promícháním vzniká kašovitá trávenina. V žaludeční šťávě je poměrně vysoká koncentrace kyseliny chlorovodíkové (HCl). Díky ní je v žaludku velmi kyselé prostředí a pH je kolem 2. Taková acidita by například byla dostačující k rozpuštění železných hřebíků.[1] Toto kyselé prostředí vede k narušení mezibuněčné hmoty mezi buňkami potravy a dále ničí bakterie (baktericidní účinky).
Vylučování žaludečních šťáv řídí hormon gastrin. Ten zajišťuje, aby zbytečně nebyly produkovány enzymy v době, kdy je žaludek prázdný.
Součástí žaludečních šťáv je také pepsin, který rozkládá bílkoviny na menší polypeptidy. Aby pepsin netrávil i stěny žaludku, je vylučován v inaktivní formě, jako tzv. pepsinogen. Jiné buňky stěny vylučují již zmíněnou kyselinu chlorovodíkovou a reakcí pepsinogenu a HCl teprve vzniká v určité vzdálenosti od stěny žaludku pepsin. Přes toto opatření (a přesto, že je na stěně žaludku hlen) však stěna žaludku narušována je a musí se (každé tři dny) regenerovat.
V tenkém střevě se díky enzymu slinivky břišní - trypsinu - rozkládají polypeptidy na peptidy. Tento proces je aktivován enteropeptidázou, která mění neúčinný trypsinogen na trypsin. Na tomto štěpení se podílí i další enzym, chymotrypsin.
Další štěpení obstarávají enzymy aminopeptidázy, karboxypeptidázy a dipeptidázy, které nakonec rozdělují řetězce na jednotlivé aminokyseliny.
[editovat]Trávení tuků v lidském těle
Trávení tuků začíná ve větším rozsahu až v tenkém střevě. Je mírně problematické, protože tuky nejsou rozpustné ve vodě a hydrolytické enzymy mají tím pádem ztíženou práci. Z tohoto důvodu jsou tuky v tenkém střevě štěpeny na malé kapénky, a to účinkem žlučových solí. Tomuto procesu se říká emulgace.
Díky emulgaci se ke kapénkám dostanou enzymy lipázy, které štěpí na mastné kyseliny a glycerol. Tento proces probíhá zejména ve dvanáctníku, prvním oddílu tenkého střeva.

nicméně, z uvedeného vyplývá, že HCl je v žaludku důležitá pro proteiny, ale při trávení sacharidů se bez ní člověk víceméně obejde. Ty se bohužel tráví v tenkém střevě, kde si na nich candida
smlsne.

_________________
Fešák som, to je pravda, ale nie som narcis


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv pro 20, 2012 9:25 am 
Offline

Registrován: stř srp 25, 2010 12:45 pm
Příspěvky: 733
Vsevede necetl jsem to cele, nemam na to naladu. Uvesti zdroj byva slusnost. Jen bych dodal ze to co se snazis prezentovat je zjednodusenej model, vis jake je nebezpeci zjednodusovani a modelovani? A jeste k tomu podle soudobeho vedeckeho koncenzu. Tedy za par let to muze byt uplne jinak a ani bych se tomu nedivil, to se holt stavalo, stava a bude dit.
Mym poslanim je na to upozornit. Stres z spatnych emocnich rovnic je hlavnim spoustecem. At tvuj model vypada sebedokonaleji nemuze zahrnout a zohlednit vsechny komplexni promenne protoze jich muze byt nekonecno.

_________________
Doporucuji motorku, zenu +
[b]Video: http://www.youtube.com/watch?v=wQgPLMTVfGc
Knihy na ulozto.cz: Cerna labut, Nenechte sebou manipulovat, Mym marodum, Co_nam_telo_rika, Doba jedova 1, ZákladyMužskéhoŠovinismu
http://www.csfd.cz/zebricky/nejlepsi-filmy/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2012 9:41 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28400
Bydliště: Poděbrady
Vševěd píše:
Tak pane Jardo, v trávení sacharidů (ty nás u candidy zajímají nejvíc) máme oba trestuhodné nedostatky.
Citace:
Trávení sacharidů v lidském těle
Trávení sacharidů začíná v ústní dutině. Zde se škrob a glykogen (polysacharidy) z potravy rozkládají pomocí enzymu amylázy (ptyalinu), který je obsažen ve slinách. Amyláza mění v ústech, jícnu a hltanu polysacharidy na disacharid maltózu.
Další fáze trávení sacharidů se odehrává v tenkém střevě. Zde se rozkládají pomocí enzymu amylázy, který tentokrát vylučuje slinivka břišní, i další polysacharidy., opět na disacharid maltózu. Další enzym, maltáza, rozkládá disacharid maltózu na dvě molekuly glukózy. V tenkém střevě se však rozkládají i jiné cukry, například enzym sacharáza rozkládá sacharózu na fruktózu a glukózu, laktáza rozkládá laktózu na galaktózu a glukózu. Tyto jednoduché cukry jsou následně vstřebány do krve.

Trávení proteinů v lidském těle
Trávení proteinů začíná v žaludku, kde se potrava mísí s žaludečními šťávami, jež vylučuje stěna žaludku. Tímto promícháním vzniká kašovitá trávenina. V žaludeční šťávě je poměrně vysoká koncentrace kyseliny chlorovodíkové (HCl). Díky ní je v žaludku velmi kyselé prostředí a pH je kolem 2. Taková acidita by například byla dostačující k rozpuštění železných hřebíků.[1] Toto kyselé prostředí vede k narušení mezibuněčné hmoty mezi buňkami potravy a dále ničí bakterie (baktericidní účinky).
Vylučování žaludečních šťáv řídí hormon gastrin. Ten zajišťuje, aby zbytečně nebyly produkovány enzymy v době, kdy je žaludek prázdný.
Součástí žaludečních šťáv je také pepsin, který rozkládá bílkoviny na menší polypeptidy. Aby pepsin netrávil i stěny žaludku, je vylučován v inaktivní formě, jako tzv. pepsinogen. Jiné buňky stěny vylučují již zmíněnou kyselinu chlorovodíkovou a reakcí pepsinogenu a HCl teprve vzniká v určité vzdálenosti od stěny žaludku pepsin. Přes toto opatření (a přesto, že je na stěně žaludku hlen) však stěna žaludku narušována je a musí se (každé tři dny) regenerovat.
V tenkém střevě se díky enzymu slinivky břišní - trypsinu - rozkládají polypeptidy na peptidy. Tento proces je aktivován enteropeptidázou, která mění neúčinný trypsinogen na trypsin. Na tomto štěpení se podílí i další enzym, chymotrypsin.
Další štěpení obstarávají enzymy aminopeptidázy, karboxypeptidázy a dipeptidázy, které nakonec rozdělují řetězce na jednotlivé aminokyseliny.
[editovat]Trávení tuků v lidském těle
Trávení tuků začíná ve větším rozsahu až v tenkém střevě. Je mírně problematické, protože tuky nejsou rozpustné ve vodě a hydrolytické enzymy mají tím pádem ztíženou práci. Z tohoto důvodu jsou tuky v tenkém střevě štěpeny na malé kapénky, a to účinkem žlučových solí. Tomuto procesu se říká emulgace.
Díky emulgaci se ke kapénkám dostanou enzymy lipázy, které štěpí na mastné kyseliny a glycerol. Tento proces probíhá zejména ve dvanáctníku, prvním oddílu tenkého střeva.

nicméně, z uvedeného vyplývá, že HCl je v žaludku důležitá pro proteiny, ale při trávení sacharidů se bez ní člověk víceméně obejde. Ty se bohužel tráví v tenkém střevě, kde si na nich candida
smlsne.

Ovšem to by tak fungovalo pouze za předpokladu, že sním pouze čistý cukr, což je skoro blbost a zvláště u lidí s kandidou. Naprostá většina lidí jí různé kombinace a pak platí co jsem napsal. Pokud není HCl, vše začne kvasit a hnít a jste v háji s jakoukoliv školní logikou, HCl je základ. Mimochodem kandida umí i bílkoviny a ty bez HCl nikdo nestráví.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2012 12:56 am 
Offline

Registrován: stř čer 29, 2011 11:46 am
Příspěvky: 55
Zdravim,
mozna je to tady nekde uvedeno, ale bohuzel jsem zatim pri procitani tohoto vlakna na zacatku (blizi se SZZ, takze na to bohuzel neni ani moc casu) - v tom pripade se omlouvam.
Rada bych se podelila o zajimavou zkusenost - jsem na protikvasinkove diete zhruba tak mesic, mesic a pul. Pro sledovani ucinosti diety mam dve meritka - stav pleti (akne) a vaginalni mykozy (vytok). Asi po tydnu na teto diete se stav moji pleti velmi zlepsil, ovsem na vytok to nemelo zadny vliv. Pred tremi dny jsem se (ani nevim jak me to napadlo) rozhodla zkusit pomerancovou monodietu. Druhy den (to uz jsem ty pomerance mela asi jenom tri) jsem si tedy rekla, ze udelam bananovy den. Banany dosly (byly 4 a nejak mi nestacily na cely den), takze k veceri jsem mela zase pomerance.
Nicmene proc to pisu! Za ty dva dny se mi plet zhorsila, ale vytok temer zmizel!!! Vcera se to bohuzel neobeslo bez zhreseni - socialni natlak:-) - takze byl kureci rizek s bramb.salatem a celozrnna vanocka (to si rodina myslela, ze je vrchol lehkeho a zdraveho jidla - specialne pro me). Tezko tedy ze dvou dnu vyvozovat nejake zavery, ale na druhou stranu toho vytoku jsem se za poslednich 10let zbavila jen 2x - nejakym pripravkem na predpis :-/ a do mesice jsem ho mela zase zpet. (Moje valka s akne je vpodstate to same v blede modrym.)
Mate nekdo nejakou podobnou zkusenost (teda asi spis damy:-) )? Nebo netusite nekdo (kdokoli \":-)\" ), kde by tedy mohl byt zakopany pes?
Kdyby se preci kvasinkam na cukru darilo (jak naznacuje stav pleti), tak by logicky i ten vytok musel byt snad i silnejsi a naopak. Nebo me teda jeste napadlo, jestli se ta plet nezhorsila vlivem jinych faktoru (napr.blizici se menstruace).
Kazdopadne to byla asi moc kratka doba - po svatcich nakoupim ovoce a zkusim to nejaky delsi cas - nevite, jak dlouho je takova minimalni doba, kdy uz by ty vysledky mely byt jednoznacne?
Diky moc a preji pohodove (nejen) svatky:-)
Eva


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv pro 27, 2012 9:24 am 
Offline

Registrován: pon říj 04, 2010 4:38 pm
Příspěvky: 1493
Co hormonální antikoncepce, užíváš?

_________________
Fešák som, to je pravda, ale nie som narcis


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv pro 27, 2012 10:06 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28400
Bydliště: Poděbrady
[quote="Eva83":3w2j9723]Zdravim,
mozna je to tady nekde uvedeno, ale bohuzel jsem zatim pri procitani tohoto vlakna na zacatku (blizi se SZZ, takze na to bohuzel neni ani moc casu) - v tom pripade se omlouvam.
Rada bych se podelila o zajimavou zkusenost - jsem na protikvasinkove diete zhruba tak mesic, mesic a pul. Pro sledovani ucinosti diety mam dve meritka - stav pleti (akne) a vaginalni mykozy (vytok). Asi po tydnu na teto diete se stav moji pleti velmi zlepsil, ovsem na vytok to nemelo zadny vliv. Pred tremi dny jsem se (ani nevim jak me to napadlo) rozhodla zkusit pomerancovou monodietu. Druhy den (to uz jsem ty pomerance mela asi jenom tri) jsem si tedy rekla, ze udelam bananovy den. Banany dosly (byly 4 a nejak mi nestacily na cely den), takze k veceri jsem mela zase pomerance.
Nicmene proc to pisu! Za ty dva dny se mi plet zhorsila, ale vytok temer zmizel!!! Vcera se to bohuzel neobeslo bez zhreseni - socialni natlak:-) - takze byl kureci rizek s bramb.salatem a celozrnna vanocka (to si rodina myslela, ze je vrchol lehkeho a zdraveho jidla - specialne pro me). Tezko tedy ze dvou dnu vyvozovat nejake zavery, ale na druhou stranu toho vytoku jsem se za poslednich 10let zbavila jen 2x - nejakym pripravkem na predpis :-/ a do mesice jsem ho mela zase zpet. (Moje valka s akne je vpodstate to same v blede modrym.)
Mate nekdo nejakou podobnou zkusenost (teda asi spis damy:-) )? Nebo netusite nekdo (kdokoli \":-)\" ), kde by tedy mohl byt zakopany pes?
Kdyby se preci kvasinkam na cukru darilo (jak naznacuje stav pleti), tak by logicky i ten vytok musel byt snad i silnejsi a naopak. Nebo me teda jeste napadlo, jestli se ta plet nezhorsila vlivem jinych faktoru (napr.blizici se menstruace).
Kazdopadne to byla asi moc kratka doba - po svatcich nakoupim ovoce a zkusim to nejaky delsi cas - nevite, jak dlouho je takova minimalni doba, kdy uz by ty vysledky mely byt jednoznacne?
Diky moc a preji pohodove (nejen) svatky:-)
Eva[/quote:3w2j9723]
Ono to zase tak nelogické není, jenom je potřeba vydržet delší dobu a možná by se vyčistil i druhý problém. Vezmu v potaz, že vymírání kvasinek uvolňuje toxiny a pak se logicky nečistí celé tělo stejně, něco se čistí a něco jiného naopak silně přetěžuje, přičemž ten nápor chytají hlavně

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv pro 27, 2012 5:50 pm 
Offline

Registrován: stř čer 29, 2011 11:46 am
Příspěvky: 55
[quote="Jarda":3kxuhb4j]Ono to zase tak nelogické není, jenom je potřeba vydržet delší dobu a možná by se vyčistil i druhý problém. Vezmu v potaz, že vymírání kvasinek uvolňuje toxiny a pak se logicky nečistí celé tělo stejně, něco se čistí a něco jiného naopak silně přetěžuje, přičemž ten nápor chytají hlavně

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv pro 27, 2012 5:51 pm 
Offline

Registrován: stř čer 29, 2011 11:46 am
Příspěvky: 55
Vševěd píše:
Co hormonální antikoncepce, užíváš?

Neuzivam - uzivala jsem asi pul roku tak pred deseti lety.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv pro 27, 2012 7:08 pm 
Offline

Registrován: pon říj 04, 2010 4:38 pm
Příspěvky: 1493
Jarda píše:
Ovšem to by tak fungovalo pouze za předpokladu, že sním pouze čistý cukr, což je skoro blbost a zvláště u lidí s kandidou. Naprostá většina lidí jí různé kombinace a pak platí co jsem napsal. Pokud není HCl, vše začne kvasit a hnít a jste v háji s jakoukoliv školní logikou, HCl je základ. Mimochodem kandida umí i bílkoviny a ty bez HCl nikdo nestráví.

Ne pane Jardo, to si jenom po svém vysvětlujete trávící procesy. To výše uvedené platí pořád, ať jíte tři makroživiny /tj. bílkoviny, sacharidy, tuky/ odděleně, nebo dohromady.
To nelze chápat tak, že když sním sacharidy samotné, tráví se v ústech a ve střevě a když s bílkovinami, přesune se trávení do žaludku \":)\" Ty procesy probíhají současně, paralelně.
Mimochodem, candida bílkoviny neumí, z hovězího kořalka vykvasit nejde. Candida umí, v systémové podobě, krevní cukr, který vzniká nadměrným příjmem bílkovin.
Proto je vhodné příjem bílkovin limitovat na nějakých 1,5 g na kg živé váhy max. A zbytek doplnit tukem - viz ketogenní dieta.

Pokud chceme skutečně mluvit o kvasném procesu v těle, je to opravdu nejlépe vysvětlitelné na sudu s kvasem. Cukry - čím víc tím líp - kvasinka - bez přístupu vzduchu - a na konci je alkohol.

_________________
Fešák som, to je pravda, ale nie som narcis


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: ned pro 30, 2012 12:39 am 
Offline

Registrován: sob čer 26, 2010 9:09 am
Příspěvky: 32
Prosim vas, moze suseny rakytnik zivit kandidu? Viem, ze susene plody sa maju vynechat, ale pri tejto rastline by to malo byt o niecom inom, nie?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: ned pro 30, 2012 11:22 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28400
Bydliště: Poděbrady
Eva83 píše:
Dekuji za odpoved, ale nejsem si ted uplne jista, ze to chapu dobre. Vytrvat v te protikvasinkove diete (a zenske organy se casem take vycisti) nebo vytrvat dele na te monodiete (a ta plet se casem vycisti)? I kdyz ono se to asi navzajem nevylucuje - protikvasikova dieta prolozena ovocnymi monodietami. Jeste me napadlo, jestli nemuze hrat roli nedostatek HCl - z toho, co jsem zde vycetla, mi hloda cervicek, ze mozna z toho ovoce (k jehoz traveni ta kyselina neni moc treba) si telo vstreba lip vic vitaminu pro boj s kvasinkou nez na te diete (do salatu davam cerstve syry, prip zakys.smetanu,..., orechy atd). Sice to nevysvetluje tu plet, ale tak moznosti je vice. Kazdopadne zkusim vice dni monodiety a poreferuji vysledky a pozorovani.

Tak nedostatek HCl, stojí prakticky za vším, bez ní není správné pH a ani využitelnost stravy, čili tam bych to řešil nejdříve a u těch postupů vyhodnoťte co trávíte pokud možno bez problémů, myšleno nadýmání a to pak vyzkoušejte dlouhodoběji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: ned pro 30, 2012 11:27 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28400
Bydliště: Poděbrady
Vševěd píše:
Ne pane Jardo, to si jenom po svém vysvětlujete trávící procesy. To výše uvedené platí pořád, ať jíte tři makroživiny /tj. bílkoviny, sacharidy, tuky/ odděleně, nebo dohromady.
To nelze chápat tak, že když sním sacharidy samotné, tráví se v ústech a ve střevě a když s bílkovinami, přesune se trávení do žaludku \":)\" Ty procesy probíhají současně, paralelně.
Mimochodem, candida bílkoviny neumí, z hovězího kořalka vykvasit nejde. Candida umí, v systémové podobě, krevní cukr, který vzniká nadměrným příjmem bílkovin.
Proto je vhodné příjem bílkovin limitovat na nějakých 1,5 g na kg živé váhy max. A zbytek doplnit tukem - viz ketogenní dieta.

Pokud chceme skutečně mluvit o kvasném procesu v těle, je to opravdu nejlépe vysvětlitelné na sudu s kvasem. Cukry - čím víc tím líp - kvasinka - bez přístupu vzduchu - a na konci je alkohol.

Asi jste to nečetl celé, napsal jsem kvasit a hnít, tedy dva rozvratné procesy trávení, zatím co vy zde omíláte jenom jedno, ale ono je to jedno, prostě bez HCl je jednoznačně problém, ať se na to koukáme jakkoliv a jíme cokoliv v libovolné kombinaci. Ona HCl má ještě jiné mnohem důležitější funkce, než pouhé rozložení čehokoliv v žaludku a to je udržení hladiny pH, což vidím jako větší problém, než samotnou kvasinku.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: ned pro 30, 2012 11:33 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28400
Bydliště: Poděbrady
Zappy píše:
Prosim vas, moze suseny rakytnik zivit kandidu? Viem, ze susene plody sa maju vynechat, ale pri tejto rastline by to malo byt o niecom inom, nie?

Na to neznám jednoznačnou odpověď, ale domnívám se že spíše ne, cukru bude mít dle mého názoru docela málo


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2012 8:06 am 
Offline

Registrován: pon říj 04, 2010 4:38 pm
Příspěvky: 1493
Jarda píše:
Asi jste to nečetl celé, napsal jsem kvasit a hnít, tedy dva rozvratné procesy trávení, zatím co vy zde omíláte jenom jedno, ale ono je to jedno, prostě bez HCl je jednoznačně problém, ať se na to koukáme jakkoliv a jíme cokoliv v libovolné kombinaci. Ona HCl má ještě jiné mnohem důležitější funkce, než pouhé rozložení čehokoliv v žaludku a to je udržení hladiny pH, což vidím jako větší problém, než samotnou kvasinku.

Tak jinak. Když jsem měl problémy já, dokázal jsem spořádat na grilování klidně masa 1,5 kg i dvě za odpoledne. Na zabijačce jsem snědl plnou sklínku škvarků. Když mně v noci probudilo pálení žáhy,
dal jsem si jedlou sodu a krkal půl hodiny potom v kuse. Takže HCl mi nejspíš nechyběla, co myslíte? Ale stačilo sníst jedno jablko a byl jsem nadmutý jak koza. Podle Vaší teorie bych s ním neměl mít
sebemenší problém?

_________________
Fešák som, to je pravda, ale nie som narcis


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2012 6:03 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28400
Bydliště: Poděbrady
Vševěd píše:
Tak jinak. Když jsem měl problémy já, dokázal jsem spořádat na grilování klidně masa 1,5 kg i dvě za odpoledne. Na zabijačce jsem snědl plnou sklínku škvarků. Když mně v noci probudilo pálení žáhy,
dal jsem si jedlou sodu a krkal půl hodiny potom v kuse. Takže HCl mi nejspíš nechyběla, co myslíte? Ale stačilo sníst jedno jablko a byl jsem nadmutý jak koza. Podle Vaší teorie bych s ním neměl mít
sebemenší problém?

Pak si trochu nastudujte rovnici HCl + zinek + bakterie = vodík = správné pH a to se rovná životu bez chorob a parazitů. HCl je základ všeho, bez ní je člověk v hajzlu a nechodí energie na buňkách = nehoříte.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5316 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226 ... 355  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz