[quote="Eva83":3w2j9723]Zdravim,
mozna je to tady nekde uvedeno, ale bohuzel jsem zatim pri procitani tohoto vlakna na zacatku (blizi se SZZ, takze na to bohuzel neni ani moc casu) - v tom pripade se omlouvam.
Rada bych se podelila o zajimavou zkusenost - jsem na protikvasinkove diete zhruba tak mesic, mesic a pul. Pro sledovani ucinosti diety mam dve meritka - stav pleti (akne) a vaginalni mykozy (vytok). Asi po tydnu na teto diete se stav moji pleti velmi zlepsil, ovsem na vytok to nemelo zadny vliv. Pred tremi dny jsem se (ani nevim jak me to napadlo) rozhodla zkusit pomerancovou monodietu. Druhy den (to uz jsem ty pomerance mela asi jenom tri) jsem si tedy rekla, ze udelam bananovy den. Banany dosly (byly 4 a nejak mi nestacily na cely den), takze k veceri jsem mela zase pomerance.
Nicmene proc to pisu! Za ty dva dny se mi plet zhorsila, ale vytok temer zmizel!!! Vcera se to bohuzel neobeslo bez zhreseni - socialni natlak:-) - takze byl kureci rizek s bramb.salatem a celozrnna vanocka (to si rodina myslela, ze je vrchol lehkeho a zdraveho jidla - specialne pro me). Tezko tedy ze dvou dnu vyvozovat nejake zavery, ale na druhou stranu toho vytoku jsem se za poslednich 10let zbavila jen 2x - nejakym pripravkem na predpis :-/ a do mesice jsem ho mela zase zpet. (Moje valka s akne je vpodstate to same v blede modrym.)
Mate nekdo nejakou podobnou zkusenost (teda asi spis damy:-) )? Nebo netusite nekdo (kdokoli
), kde by tedy mohl byt zakopany pes?
Kdyby se preci kvasinkam na cukru darilo (jak naznacuje stav pleti), tak by logicky i ten vytok musel byt snad i silnejsi a naopak. Nebo me teda jeste napadlo, jestli se ta plet nezhorsila vlivem jinych faktoru (napr.blizici se menstruace).
Kazdopadne to byla asi moc kratka doba - po svatcich nakoupim ovoce a zkusim to nejaky delsi cas - nevite, jak dlouho je takova minimalni doba, kdy uz by ty vysledky mely byt jednoznacne?
Diky moc a preji pohodove (nejen) svatky:-)
Eva[/quote:3w2j9723]
Ono to zase tak nelogické není, jenom je potřeba vydržet delší dobu a možná by se vyčistil i druhý problém. Vezmu v potaz, že vymírání kvasinek uvolňuje toxiny a pak se logicky nečistí celé tělo stejně, něco se čistí a něco jiného naopak silně přetěžuje, přičemž ten nápor chytají hlavně