bombay píše:
Milý Vševed, odporúčam sa zamyslieť nad tým čo tu vlastne chceš dokázať! Chceš mať zdravé telo? Chceš nám ukázať aký je p. Zajíček omylný a že nikomu vlastne nepomohl s liečbou? Chceš si tu liečiť svoje ego? Alebo čo presne? Prosím, prezraď nám úprimne tvoj zámer, lebo prinajmenšom mne je tvoje správanie a tvoj zámer vcelku nejasný. Potom ti snáď my ostatní budeme schopný nejako pomôcť. Ovšem ak budeš mať o pomoc záujem. Ďakujem.
Tak na začátek, v množném čísle mluví jen osoby nejisté si samy sebou. Cítí se pak silnější.
Oč mi jde? Dovolil jsem si poukázat na naprosto zjevný nesmysl, kterých je tady víc. Jen tak namátkou, už ani nevím kde jsem tu četl doporučení pana Zajíčka osobě s autoimunitním
onemocněním, aby posílila imunitu, že tak se vyléčí. Zjevně mu není známo, že autoimunitní onemocnění jsou nejčastější právě u osob s velmi silnou imunitou, kdy se tato obrátí
proti nim samotným. U nich není problém s tím, jak silná imunita je, u nich je problém s jejím chybným fungováním, což je oříšek, který se doposud nepodařilo rozluštit žádným vědcům.
A proto je neumíme léčit. Nicméně, doporučení posílit imunitu třeba u nemocného s roztroušenou sklerózou znamená velmi silně zhoršit průběh nemoci. U těchto nemocných se naopak
imunita snižuje. A takových záseků je tady spousta.
Jestli jsem ti šáhl na tvého boha, tak se omlouvám
V topicu o EAN čárových kódech je vidět, jakým způsobem pan zajíček přistupuje k informacím. Někdo vytáhne nějakou pičovinu s prominutím, pan Jarda to posvětí a na jiném místě
internetu se člověk dočte, že pan léčitel Zajíček doporučuje odrušovat čárové kódy a že bez toho se z kandidózy nelze vyléčit:-)