Vševěd píše:
Na parazity jsou daleko účinnější léky, než MMS. Spojení mezi candidou a parazity? Můžeš mi dát nějaký odkaz, kde si o tom můžu přečíst víc? V tom článku se píše o parazitech,
ale nic o candidě.
Vsak si daco najdi, preco by som ti to mal hladat. A kto neveri nech si to odskusa, nechce sa mi teraz diskutovat o nepodstatnych veciach. Na internete pisu ze mms je jed a ja zijem, ze thujon je priserny jed, ja zijem, cize to co je na internete nieje vzdy uplne smerodajne. Podstate su forumy a skuenosti ludi, nie nejake vyzkumy, ktore ani nemienia robit, lebo by sa rozpadol cely zdravotnicky system. Rozmyslaj, pokazil by si si biznys vydajom pravdivych clankov co sa testov a suvislosti tyka ? Ina vec je napr. zakladna informacia o parazitoch, kde je popisany ich vyvoj a pripadne skody na zdravi ktore sposobia. To su dve rozdielne veci, resp. typy informacii. Uplne najjednoduchsie je zohnat si antihelmintika, vyuzivat ich a potom sa pozriet na svoj zdarvaotny stav. ak bude candida pretrvavat, co uplne vylucujem, tak potom je snad treba riesit candidu resp. psychiku. Takto clovek usetri roky casu a badania nad niecim, co v podstate ani nevie ovplyvnit alebo bez vaznej zmeny k lepsiemu.