Pavel.F píše:
V tom případě předpokládám že jste nedržel půst na hranici svých možností, tak jako já... Kdy problémy a panika přicházela.. a čím více přicházela tím více Pavel odcházel... Zpravidla v momentech kdy už bylo trapné na všechno jenom odpovídat že tohle i tohle zažil, ale že je to moc obtížné na vysvětlování protože odpověď by byl výtah z průměrně 40ti knih...
Pavel osobně Vám pomohl...? Jsem přesvědčen že jste ho nikdy neviděl/a stejně tak jako můj otec, kterému 11x... JEDENÁCT KRÁT... sliboval osobní setkání a předání know how ohledně tajného startovacího jídla...
To že půlka lidí na jeho půst foru říká ojedinělou spřežku "čiže" Vám asi také uniklo...
A teď bez agrese a zároveň bez sentimentu...
To že půst samotný je věcí extrémní a zároveň věcnou je holý fakt.
To že materiálu je všude kopice a tvářit se chytře pak dovede i člověk bez praxe je další fakt. A s příhlédnutím k jeho vylhané a vypodvodované minulosti nejsem ochoten věřit že o spirituálním vývoji a astrálním cestování ví z praxe, protože člověk dost hluboce prolnutý s vesmírem, vlastním tělem i duchem, prostě nebude jednat sobecky, nebude utíkat, nebude se angažovat pod 76 falečnými nickname ve vlasním foru a psát tam dotazy, chválu sám na sebe a příběhy 100x jinak na jejichž konci je "pavel je king a moc mi pomohl" ...
Moje pusty na hranici moznosti nebyly. Ty jsem taky s Pavlem neresil, na to stacily jeho stranky. Ale ty mi velice pomohly, dodaly mi klid a odvahu resit sve zdravotni problemy pomoci pustu a odmitnout vnucovanou celozivotni lecbu. To, ze mi muze pust pomoct jsem vycetl v knize Noela Fuhrmana, ale nebyly tam zadne detaily. Naopak psal, ze to ma byt pod vedenim lekare, coz vypadalo na nase pomery neproveditelne. A diky pust.cz jsem se rozhodl do toho jit, ackoliv v te dobe materialu kopce nebyly nebo jsem je aspon ja nenasel. A jestli ten navod nekde opsal je mi jedno, to je nakonec pozitivni ze cerpal i odjinud. Dotazy jsem daval v dobe kdy jeho pust.cz byl jednou z mala stranek o alternativni lecbe, aspon co jsem nasel, odhadem to je 5-7 let.
Dotazy mailem jsem daval kvuli mym znamym, ktere mozna i na hranici moznosti byly, to uz nelze zjistit. A aspon jedne z nich pust velice pomohl.
Takze jeste jednou, co se mych zkusenosti tyka, plati co jsem napsal. Pavel Macha, pust.cz, mi velice pomohl s problemy mych znamych, ktere jsem ja na pust presvedcil, a jsem mu za to stale vdecny. A spřežku "čiže" nepouzivam.
Vsechno bylo po mailech, vic nebylo potreba, takze osobne jsem ho opravdu nevidel.
Jestlize chtel vas otec startovaci jidlo, znamena to zrejme, ze zvladnul 40. Predpokladam ze podle Pavlova navodu a mozna s jeho pomoci, kdyz od neho chtel startovaci jidlo. Jestli nebyla driv vase 21 nez 40 vaseho otce, tak vam mohl poradit vas otec? A jestli jste nejdriv drzel pust vy a mel jste s Pavel Machou negativni zkusenosti, tak pak je zas divne, ze vas otec delal podle pavlova navodu 40tku.
OK, toto je vlakno na sank praksalanu, tak se omlouvam.