[quote="Vševěd":ui1u4eq0]Asi bude rozdíl mezi váma ortodoxníma půstařema, kteří mimo půst jíte jako vrabci a mnou, který se nebrání víceméně ničemu...
a špatně mi není ale opravdu NIKDY a to můžu sníst na posezení sklenici škvarků nebo pořádný kus bůčku...[/quote:ui1u4eq0]
Mozna byste tedy byl prekvapen, co jsem schopen do sebe dat, kdyz jsem zrovna mimo pust. Kdyz mam vylozene na neco chut, tak se tomu moc nebranim, protoze vim, jak si zase pomoct, jak jinak, nez pustem v budoucnu ze
Ale ony se i ty chute diky pustu hodne zmeni, smazene uz me treba skoro vubec nelaka, mozna az odpuzuje, maso mam sice spise rad, ale ze by mi nejak chybelo, kdyz jej zrovna par dnu nemam, to uz vubec rict nemuzu. Vseobecne spise ted jedu na kvalitu, nez na kvantitu.
Je obrovsky rozdil mezi navratem a dobou mezi pusty... Sam jsem v navratu uz par chyb udelal a zatim to nebylo nic, ceho bych si vzapeti nevsimnul, uz ze mi treba bylo hodne tezko po necem, nebo nikdy nezapomenu na krvacejici dasne po cerstvem ananasu, to byl super nechapajici pohled do zrcadla. Od te doby vim, ze z nich clovek dokaze krvacet mnohem akcneji, nez z nosu, nebo rozbiteho kolena
)) i se soli mam vlastni negativni zkusenosti, clovek dokaze pres noc opuchnout jako letitej notor.
Davam sem informace mnou vyzkousene, nebo co mam jako identickou informaci z vice pramenu a diky zkusenostem jim mam i duvod verit. [b:ui1u4eq0]Experimenty v navratu nemohou nic pozitivniho prinest, mohou jen uskodit, proc je tedy delat a riskovat samotnou podstatu delani pustu, tzn. to aby cloveku bylo po zdravotni strance dobre/lepe? A i kdyby to nekdo videl, jak prahnane, ten "ortodoxni navrat", tak copak muze nekomu uskodit to, ze by treba i 40 dnu jedl jen ovozel? Uz jen to samo o sobe je super ocistna vec.[/b:ui1u4eq0]
Informaci je vsude dost, i toto samotne vlakno poskytuje dostatek informaci(jako celek) pro zajemce pustu a co s nimi jednotlivec udela, je jen na nem, aneb prirozeny vyber/stesti v praxi