André píše:
Poradi mi někdo co můžu v prvních týdnech diety při candidĕ jíst vydatného, tak abych neztrácela již tak nízkou váhu 52 kg při 170 cm a energii. Používám chlorellu, jim spousty zeleniny s olivovym ol., cibuli, česnek s kokos.olejem, skoro žádný celozrnný chléb a když tak třeba jen půl čtverečku za den, pár kousků hov.masa co jsem vylovila v polivce s vývarem bez nudlí. Caj lapacho, maté a ostropestřec marianský, kapky grepavit, vodu s citronem, solim himalajsou solí a jim dost domácí vejce cca 4 za den. Doplňuji vit. C v čišté formě, ale nevim kolik na obale není uvedeno dávkování a nechci plítvat ani brát mizivé množství. Udělala jsem asi už dost chyb. Kefir, b.jogutr z obchodu hned na začátku diety později pořídím houbu. Naklíčená cizrna i mungo fazole prý také ne. Protikvasinkovou tabulku jsem četla, ale začátek je dost těžký. Pokud ještě někde dělám chybu napište prosím. Zitra budu mít ždibec pečeného kuře s quinoou, tak snad to mužů. Děkuji. Jo a"šánku" jsem provedla před zahájením diety a HCl už jsem taky sehnala.
Víceméně souhlasím s tím co vám napsal člen sakul s jedinou výhradou. Nezdá se mě ten počet jídel v průběhu dne, zde zastávám názor, že méně znamená více a stále zatěžované trávení není schopno poskytnout dostatečný výkon, který potřebujete k dokonalému zpracování stravy. Můj názor je používat maximálně tři jídla denně a raději pouze dvě, přičemž hlavní dávka by se měla dát na maximu trávicích schopností, tedy v poledne.