[quote="evik196":383lf9oj]Ach tak, dobře, pořídím si tibetskou houbu a budu doma vyrábět kefír.
Jak vyrábět jogurt ale netuším vůbec, jím jen jogurt Hollandia, který mi přijde z těch, co jsou na českém trhu nejpoctivější, tak ten snad nevadí...?
Pořídím tedy i Vámi doporučené produkty, které nacucávají toxiny a grepové kapky bych tedy měla radči vysadit? Ale kdy je můžu pak zase začít používat? Je pravda, že od té doby, co je užívám se cítím nějak mizerně, ale říkala jsem si, že to je určitě dobře, že to jsou příznaky vymírání té potvory Candidy.
Nastudovala jsem toho dle mého názoru celkem dost, pročetla celou diskuzi tady a přečetla snad celý web, který se tomuto problému věnují, ale je fakt, že potravinové doplňky jsem si naordinovala sama, nemá cenu ptát se doktorů a v lékárně také nic moc nevědí
Nechci vypadat jako uplný hlupák (
) ale Molybden jsem našla pouze jako doplňkové hnojivo pro akvarijní rostliny nebo na mazání ložisek pro motoristy, tak ten asi nemyslíte
Jestli by to bylo možné, můžete mi prosím poslat odkaz na nějaký Molybden, který se konzumuje? Nebo v lékárně už by mohli vědět, že?
Děkuji![/quote:383lf9oj]
Molybden je stopový prvek, který se běžně nachází v potravě. Má schopnost rozkládat jeden z významných toxinů candida, kterým je acetaldehyd - nervový toxin, který má řadu neblahých účinků na nervovou soustavu,