Dobry den
Zial niesom fundovany aby som Vam vedel poradit, ale napisem Vam v skratke moj velmi podobny problem a sposob akym som sa z neho dostal, mozno najdete nejaku podobnost a snad Vam to pomoze a mozno tiez niekto skusenejsi dokaze pripadne zanalyzovat moje liecenie a navrhnut nieco Vam:
Arytmie zacali na jesen ("z nicoho nic") a po dvoch mesiacoch to vyvrcholilo arytmiami typu 2 x uder, 1x vynechanie.
Skusal som klasicku medicinu, holter, ekg, nikto nic nenasiel vsetci tvrdili: srdce je zdrave, krv v norme. Mozne riesenia: Antiaritmika, kardiostimulator.
Samozrejme som sa paralelne snazil zistovat informacie na internete a moznosti alternativnej mediciny a tiez som sa snazil o rozbor krvi v Rakusku na pritomnost parazitov. Zo znamym veterinarom sme pozorovali krv pod mikroskopom a nasli sme bez vacsieho usilia zatocenych malinkych cervickov ale velmi dlhych. (zvacsenie 10x) (mam pekne foto)
Skusal som trojcatko, chemicke lieky (ivermektin, albendazol, praziquantel) Prirodne lieky od www egyptfarma info. Chodil som na plazmu kde mi na diacome zistili rozne parazity a tiez echinokoka a stafilokoka. Liecitelka sa rozhodla nicit najprv tychto dvoch pomocou plazmy. Kupil som si zapper a intenzivne zapperoval.
Bol som tiez na vysetreni u p. Blahover (pristroj salvia) ktora mi tiez potvrdila takmer rovnakych parazitov. (kvapkal som joalis + uz spominane chem. antiparazitika)
Alternativna liecitelka ktora mala plazmu mi vsak nechcela nastavit frekvencie na velke parazity lebo nemala dobre skusenosti.
Vsetko toto som skusal v priebehu par mesiacov, no nic nezaberalo. Arytmie sa ustalili a pocitoval som ich kazdy den, nespocetne mnoho krat. Najviac po fyzickej cinnosti v klude. Skusal som tiez doplnovanie mineralov na radu p. Zajicka (horcik)
Vo viedni mi potvrdili z rozboru krvi ascaris (skrkavku). Testy na dirofilarie imitis a repens sa z krvy nepotvrdili aj ked salvia aj diacom ich ukazovali.
Skusal som tiez koenzim q10 a rozne ine odporucane vitaminy aj cesnak v liehu a pod. Asi si ani teraz narychlo nespominam na vsetko co som skusil.
Nakoniec som sa rozhodol kupit plazmu z darzdravia sk. (bola draha 1000 euro, tak som nad touto moznostou dlhsie vahal a cakal som na nu asi 1 mesiac od objednania)
Nastavil som frekvencie na ascaris, dirofilarie, fluke blood a pod. Pamatam si to ako dnes, ze na druhy den po prvom plazmovani som hral s detmi na dvore fotbal (krasne svietilo prve jarne slniecko) a konecne som zacal citit ulavu. Po fotbale takmer ziadne arytmie! Plazmoval som poctivo spociatku kazdy den, potom menej a menej. Arytmie postupne ustupovali. Nebolo to zo dna na den ale zlom nastal po prvom spominanom plazmovani.
Co arytmiam predchadzalo:
Asi rok pred nastupom arytmii som cielene zacal chudnut a podarilo sa z 85 -> 70 v priebehu tristvrte roka. (behanie, posilovanie, pravidelne jedenie) Tiez rok pred zaciatkom arytmii som prekonaval tazke stresove obdobie. A asi mesiac pred prvymi arytmiami som prekonal zapal hrdla - vylieceny pomocou MMS v priebehu par dni.
Studoval som ako srdce pracuje kto vyraba sinusove vzruchy ake su uspechy klasickej mediciny, operacie a pod. Tazko povedat o co vlastne slo. Moje dohady su ze centrum vyroby el. vzruchov na srdci bol napadnuty bud nejakou bakteriou (borelia, stafilokok, streptokok a pod.) alebo vacsim parazitom -uz spominana ascaris potvrdena mikroskopom a chem. rozborom, avsak prof. z rakuskeho institutu tuto suvislost zamietol (co tiez nic neznamena bol to len jeho nazor) alebo dirofilaria alebo ine - naozaj neviem.
Faktom je ze som zdravy. Uplne. Uz ani nepamatam kedy som poslednu arytmiu mal. Objavi sa mozno jedna za mesiac mozno to ani arytmia nieje, to neviem.
Intenzivne sa zaujimam o zdravu stravu, zivotny styl. Mam 36rokov, 3 deti (v case nastupu arytmii 2deti a tretie na ceste), sedave zamestanie. Momentalne idem druhy krat trojcatko - 14sty den. Ziadne reakcie na uzivanie trojcatka nemam ale z casu na cas pocitujem zasklby svalov, preto som sa rozhodol ze tuto kuru teraz zopakujem.
Uvediem este zopar referencii ktore mi asi najviac pomohli: (v principe google na: parazity, zapper, arytmie a pod.)
http://zapper.revoluce-v-leceni-nemoci. ... na-blahova
Naposledy upravil Návštěvník dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0 |
wllmdyk3 |