brk píše:
No nic, chtěl jsem v dobrý víře vyměnit nějaký rozumný informace, ale bohužel, tady v tý přehlídce logickejch klamů to nepůjde. Kdyby měl někdo zájem o totéž, tak kdyžtak zprávu.
Jen ve zkratce - vševěd: je na tom vidět spousta času, dřiny a potu, o tom žádná, ale tohle je přesně ten typ prorostlý muskulatury slejvající se v jednu velkou masitou plochu... Je to nepřirozený a nehezký. Sice jsem odhadem tak o třicet kilo lehčí než ty, ale už teď vypadaj moje záda a tricepsy líp a zdravěji než tvoje (nejde o žádný chvástání jen mluvim na rovinu). Pro inspiraci zkus mrknout na nějaký kresby figur od daVinciho nebo sochy od Michelangela a pochopíš o čem mluvim.
NOWOCAYN_2 - povídat ti něco o genetice by asi nemělo smysl, tak už snad jen vyjádřim pousmání nad argumentací Hitlerem a Mussolinim (tady je to snad jasný bez vysvětlování) a Lloydem Russellem (hinduismus, budhismus a jim podobné askezi hlásající "víry" nejsou nic jiného než sekty). edit* - možná bych řekl, že i celá kulturistika je tak trochu sekta* edit2** taky nechápu, proč když řešim techniku cvíčení začneš hned řešit vzhled.. Ale to už bych se zase vracel k tý manipulaci časákama s hezkejma lidma**
Jsem s podravem a přeju všem hodně úspěchů při cvičení.
BRK : dal si odkaz na mužov, ktorí cvičia s vlastnou váhou..... O.K., vypracovali sa tak pri tréningoch s vlastnou váhou. ALE - s dopomocou STEROIDOV. Naviac - kulturistika je dnes tak MORALNE PREHNITY SPORT, že aj v naturáloch sa BEžNE SYPU "BOBULE" (steroidy)... Steroidy sa berú už na VSETKYCH SUTAZIACH (možno s výnimkou mladšieho a staršieho dorastu, hoci aj tam sa nájde jeden-dvaja exotovia na každej súťaži, ktorí si dopomôžu. ... Je to proste REALITA. Preto vlastne už ani nemôžem porovnávať nejakého kamaráta, ktorý ide FAKT NAPLNO (a bez steroidov - to proste VIDIM) s nejakými republikovými alebo kontinentálnymi "naturálmi", ktorí v skutočnosti NATURALMI NIE SU. Na niektoré súťaže sa dokonca nerobí ani DOPING... ...... FINTA JE V TOM, že naturáli sú stále VäCSI A VäCSI...... Prečo ? NIE SU NATURALI...... Stačí, ked si dá dve menšie kúry nejakého slabšieho steroidu za rok, a už má o napr 8kg viac, než by mal bez toho (a potom si to udržuje, alebo mu za pár mesiacov 3kg "vyfučia", ale dalšia malá kúrička ich znova "prifúkne").... O tom to je.......... A o tom je aj "NATURALNA KULUTIRISTIKA"...... Je to obyčajná LOZ...... NA MALE SUTAZE v naturálnej kulturistike (okresná, atd), sa ani NEROBIA DOPINGOVKY..... Ako by aj mohli, ked hlavnou výhrou je veľké vedro proteínového prášku a tričko + nekvalitná trofej...... Proste na dopingovku NEMAJU PENIAZE..... Vo vyšších súťažiach sa dopingovky ROBIA, ale ked ukončí človek kúru možno 1-2 mesiace pred dopingovkou, tak za ten čas vyfučí možno 1 - 3kg (bavíme sa o "naturáloch"), ale vdaka kúram nabral možno 10kg, takže je to vždy 7-9kg PLUS, než by to bolo bez AS.
Je to skrátka REALITA.
Aj ja by som mohol spraviť si kúry..... Nejaké slabšie steroidy s menšími (ale stále veľkými) vedľajšími účinkami....... V lete by som mal namiesto 82kg (toľko mám teraz) kľudne aj 90KG..... VO SVALOCH, bez pribratia tuku...... Ale stojí mi to za to ? ANI NAHODOU.
Fotky budú. Ale - s čím budeš porovnávať ? S fotkami súťažiacich, alebo fotkami ľudí na nete, ktorí o sebe tvrdia že sú NATURAL, ale pritom NIE SU ??? .... No, je to už tvoja vec... Ja len, že potom budeš mať skreslené hodnotenie môjho svalstva, nakoľko budeš porovnávať s tými, čo si myslíš, že "jazdia bez steroidov", pričom je to lož, a steroidy UZIVAJU.
A ked má človek OCI, tak si všimne, že niektorí naturáli majú väčší svalový rozvoj, než niektoré váhové kategorie KLASICKEJ KULTURISTIKY. A tam berie steroidy KAZDY (bez výnimky).