Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 29, 2024 12:20 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1091 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 73  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned úno 17, 2013 3:59 pm 
Offline

Registrován: pát črc 22, 2011 8:29 pm
Příspěvky: 627
Co nas ceka v blizke budoucnosti z hlediska techniky a pracovniho uplatneni:

http://www.youtube.com/watch?v=nGrM0mTZUog

Akorat mu z toho nejak vypadly potraviny.

Inzenyr


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte úno 19, 2013 12:57 am 
Offline

Registrován: pát črc 22, 2011 8:29 pm
Příspěvky: 627
Bez komentare:

http://styl.diroslovi.cz/zaklady.html

Inzenyr


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte úno 19, 2013 1:35 am 
Offline

Registrován: pát črc 22, 2011 8:29 pm
Příspěvky: 627
Cukr v otevrene rane funguje lip nez antibiotika:

http://www.novinky.cz/zena/zdravi/29348 ... otika.html

Inzenyr


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř úno 20, 2013 11:42 am 
Offline

Registrován: stř srp 25, 2010 12:45 pm
Příspěvky: 733
nesnasim televizni reklamu na Orofar nebo co, tam nejaka prijemna zena hrde zvatla: "... a tim Orofar leci skutecnou pricinu bolesti v krku..."
Nesmysl na entou. nakopat do hlavy je malo. \":lol:\"

_________________
Doporucuji motorku, zenu +
[b]Video: http://www.youtube.com/watch?v=wQgPLMTVfGc
Knihy na ulozto.cz: Cerna labut, Nenechte sebou manipulovat, Mym marodum, Co_nam_telo_rika, Doba jedova 1, ZákladyMužskéhoŠovinismu
http://www.csfd.cz/zebricky/nejlepsi-filmy/


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát úno 22, 2013 9:54 pm 
Offline

Registrován: pát črc 22, 2011 8:29 pm
Příspěvky: 627
Asi by se to dalo aplikovat nejenom na demokracii:



Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát úno 22, 2013 9:59 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned lis 21, 2010 8:02 pm
Příspěvky: 98
Saint- Exupéry- Citadela

Snad nikde jsem neviděl tolik moudra rezonujícího s mým cítěním, než vtéto knize. Ještě nejsem ani v půlce a už mám pocit, že druhá půlka už by nemusela existovat. Mnoho myšlenek o životní motivaci... Je vám taky někomu 50 ?... \":-)\"


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte úno 26, 2013 10:58 pm 
Offline

Registrován: úte čer 19, 2012 7:18 pm
Příspěvky: 22
moc zajímavé videa, snad zde ještě není ... \":wink:\"


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv úno 28, 2013 5:19 pm 
Offline

Registrován: úte srp 02, 2011 12:56 pm
Příspěvky: 18
život bez mäsa nie je taký ideálny ako sa zdá ...

ŽIVOT BEZ MÄSA

„V zdravom tele zdravý duch.“ Toto slovenské príslovie veľmi výstižne vyjadruje vzťah telesného zdravia človeka k stavu jeho ducha. Zahŕňa zároveň aj súlad, potrebu harmónie medzi nimi: ak duch nerešpektuje potreby tela, oslabuje týmnástroj svojho pôsobenia. Ak sa naše telesné potreby vymknú rozhodnutiam ducha, bránia mu v jeho rozvoji. Ako vplýva na tento súlad mäsitá strava?

Vegetariánstvo je stravovanie založené na rastlinách: zelenine, ovocí, obilninách a strukovinách. Celkom vyraďuje zo stravy mäso, údeniny, ryby, morské živočíchy. Živočíšne produkty ako vajcia, mlieko a mliečne výrobky sú vegetariánmi akceptované v rôznej miere. Radikálnejšia forma vegetariánstva – vegánstvo – vylučuje živočíšne produkty zo stravovania úplne. Spotreba mäsa na Slovensku je nižšia ako v takmer všetkých štátoch EÚ. Táto skutočnosť však pravdepodobne nevyjadruje uvedomelosť občanov našej krajiny, skôr ju možno chápať ako jeden z ukazovateľov životnej úrovne. Vo vzťahu k mäsitej strave jestvuje široké spektrum prístupov, no badať istú polarizáciu: na jednej strane nezdravý, agresívne presadzovaný trend „fast food“ a jeho prívrženci, na druhej zas stúpenci vegetariánstva alebo menej vyhraneného, zdravého životného štýlu, ktorí mäso zo stravy úplne nevylúčili, no preferujú napr. hydinu a ryby. Podľa vegetariánov je mäso zodpovedné za mnohé choroby a malo by sa celkom vyradiť zo stravy. Prečo? Vyradenie mäsa z jedálneho lístka odporúčajú vegetariáni z viacerých dôvodov. Súvisia s anatómiou, medicínou, dietetikou, etikou i ekonomikou. Hlavným argumentom je však to, že mäso poškodzuje zdravie, lebo zaťažuje telo toxínmi a narúša tak funkčnosť tkanív i orgánov. Tieto argumenty často presvedčia mnohých, aby sa zriekli mäsa a tým získali predpoklady pre zdravší život. No tu nejde iba o telo; človek nie je len to, čo v id íme . Ľudské telo je „obal“ ducha, viditeľná, malá časť skutočnosti. Ak chceme zodpovedne pristupovať k otázke „Mäso – áno, alebo nie?“, musíme vziať do úvahy existenciu ducha so všetkými interakciami, prebiehajúcimi medzi telom a duchom.

Duch je inej podstaty ako telo. Z duchovnej úrovne, odkiaľ pochádza, si prináša jemnejšie substancie a energie, kým telo je prispôsobené hrubej pozemskej hmote. Do kontaktu vstupujú a zostávajú v spojení počas celej inkarnácie pomocou prostredníka. Týmto sprostredkovateľom je krv, presnejšie povedané – vyžarovanie krvi. (Podrobnejšie v článku Krv – neznáme súvislosti medzi výživou a duchovným vývojom, Svet Grálu 7/2006.) Ako každý telesný prvok, aj krv má svoje vyžarovanie. Je tej najjemnejšej povahy, ktorej charakter sa blíži k najhustejším vyžarovaniam ducha zahaleného vo svojich obaloch. Spojenie týchto dvoch vyžarovaní nazývame spojením ducha a tela. Je to most, po ktorom si telo a duch navzájom odovzdávajú informácie. Vyžarovanie tohoto mostu závisí od zloženia krvi. Podľa toho, či krv obsahuje alebo neobsahuje určité substancie, mení sa jej zloženie a tým i jej vyžarovanie; to vo veľkej miere závisí od výživných látok, ktoré jej dodávame stravou – teda i konzumáciou mäsa. Nemenej dôležitou podmienkou rozvoja vitality a zabezpečenia zdravia je však i vylučovanie odpadových ktoré vznikajú pri normálnom fungovaní organizmu, a tiež toxínov. Ak množstvo týchto odpadových látok prevýši schopnosť organizmu vylúčiť ich, usadzujú sa v tkanivách. Človek tak stráca vitalitu a prejavia sa zdravotné ťažkosti. Chorobami sa prejavuje snaha organizmu zbaviť sa toxínov. Už z tohoto pohľadu je zrejmé, že na udržanie zdravia je najlepšie takýmto stavom predísť správnym výberom toho, čo do tela prichádza. Aká je teda úloha mäsa v našej strave?

ÚČINKY MÄSA NA VYŽAROVANIE KRVI

M äso sa vo všeobecnosti považuje za symbol sily a zdroj energie. V medicíne je známe, že podporuje tvorbu krvi, podľa prírodnej terapie má pomáhať pri inkarnácii ducha. Tieto tri pohľady sa navzájom dopĺňajú. Väčšia spotreba mäsa núti telo tvoriť viac krvi, preto tí, ktorí často jedia mäso, majú väčší objem krvi. Tento zväčšený objem krvi má väčšiu silu príťažlivosti, takže duch je pripútaný k telu tesnejšie. Aj zloženie krvi hrá svoju úlohu. „Živočíšne energie“, ktoré mäso prináša, dávajú krvi špeciálnu charakteristiku, uľahčujúcu spojenie ducha s živočíšnou časťou ľudskej bytosti – fyzickým telom. Naopa k , č lovek , k t o r ý kon z u-muje mäsa málo alebo mäso vôbec neje, bude mať objem krvi menší. Charakter krvi bude menej živočíšny a spôsobí, že väzba ducha s telom bude slabšia. Tak napr. veľký jedák mäsa má „veľa“ krvi. Vyzerá prekrvený, má červenšiu farbu, tvár sa mu ľahko rozpáli. Je pevne zakotvený vo svojom tele, zväčša má záujem o to, čo je fyzické. Jedenie a pitie majú pre takéhoto človeka veľký význam, dáva prednosť manuálnym prácam a použitiu sily pred intelektuálnou prácou. Má veľa vnútorného ohňa, elánu, podnikateľského ducha. Môže mu to dodávať tvrdší, drsnejší, dokonca agresívnejší či násilnejší charakter. Tieto extrémne účinky jedenia mäsa boli v minulosti dobre známe. Preto sa vojakom idúcim do boja dávalo jesť veľa mäsa, aby boli bojovnejší. To isté sa robí s poľovnými psami alebo sokolmi, ktoré dostávajú veľa mäsa, aby sa stimuloval ich inštinkt lovca. Oproti tomu osoby, ktoré nejedia mäso, nemajú takú živú farbu. Bledá pokožka prezrádza menšie množstvo krvi. Chýba im silnejší most vyžarovania, ich duch je menej pripútaný k telu. Ako sa ľudovo vraví, takéto osoby nestoja nohami pevne na zemi, sú duchom inde, akoby v inom svete. Dávajú prednosť rozmýšľaniu, snívaniu a intelektuálnej práci pred činom. Slabšie spojenie s telom sa prejaví menším záujmom o telesné veci, ani jedlo pre nich nemá veľký význam; je pre nich skôr povinnosťou ako pôžitkom. Sú to ľudia obyčajne pokojní, jemní, mierumilovní, aj pasívnejší, lebo nemajú dostatok sily a chuti k činu.

OTÁZKA PRISPÔSOBENIA

V egetarián od narodenia, ktorý žije v krajine, kde tradícia mäso nepripúšťa, vníma konzumáciu mäsa inak ako človek, ktorý sa vegetariánom stal. V prvom prípade je organizmus prispôsobený na fungovanie bez mäsa počas mnohých generácií a poskytuje dobré vyžarovanie krvi z potravín, ktoré konzumuje. Duch je zakotvený, aj keď treba povedať, že vegetariánske národy sú meditatívnejšie než národy pre ktoré je mäso v strave bežné. Iné je, keď sa osoby celé desiatky rokov požívajúce mäso naraz rozhodnú vylúčiť ho zo stravy. Organizmus, ktorý zdedil určité dispozície vytvárané počas mnohých generácií, sa bude takejto zmene brániť. Obyčajne nastanú problémy s prispôsobením. Proces adaptácie je podobný ako u fajčiara, ktorý sa rozhodol prestať fajčiť. Nikotín, ktorý organizmus doteraz zvykol používať ako stimul činnosti orgánov, už nie je k dispozícii. Orgány spomalia svoju činnosť a nedarí sa im vykonať všetku prácu, ktorú od nich čakáme. Nastanú ťažkosti: bolesti hlavy, nedostatok energie, nervozita, zápcha a pod. Človek sa celkovo necíti dobre. Mäso nie je droga, ale potravina, preto jej nedostatok neprináša také výrazné problémy. Ak sa odvykanie od mäsa rozloží na niekoľko týždňov, ťažkosti sa ani nemusia prejaviť. Naopak, ľudia, ktorí sa pre takúto zmenu rozhodli, sa najčastejšie cítia oveľa lepšie a čulejšie. Problémy sa však ukážu po dlhšom čase. Na začiatku sa telu darí udržiavať správne vyžarovanie krvi, lebo vplyv jedenia mäsa ešte istý čas pretrváva. Postupom času tento vplyv slabne. Telo, ktoré nemá náhradu za to, čo prijímalo v mäse, zmení zloženie a vyžarovanie krvi, a tak sa oslabí jeho spojenie s duchom. Duch, ktorý nie je dosť silno zviazaný s telom, sa nebude môcť prejavovať s potrebnou silou a intenzitou. Nastane oslabenie a apatia. Tento stav sa však prejaví len veľmi pomaly, postupne, preto nie je na prvý pohľad zjavný. Okrem toho sa často nespája s vylúčením mäsa zo stravy, ktoré sa udialo dávno predtým. Človek v tomto stave nemá dostatok vitálnej sily žiť plnohodnotný život, ako by mohol a mal. V živote ide o to, aby sa duch učil a zbieral skúsenosti tu na zemi, a tým rozvíjal schopnosti, ktoré dostal do vienka. Skúsenosti prichádzajú tak, že intenzívne prežívame každú udalosť a snažíme sa riadiť život podľa našich želaní. Na to, aby sme cítili a konali správne, potrebujeme pevné spojenie ducha s telom, no u tých, ktorých organizmus sa prispôsobuje novým podmienkam po vylúčení mäsa, sa táto väzba oslabuje. „Neprítomnosť“ ducha im bráni naplno prežívať každý okamih, konať a pôsobiť smerom navonok. Navyše majú tendenciu unikať z vonkajšieho sveta, lebo sú príliš citliví. Prichádzajú tak v živote o mnohé.

VZDAŤ SA MÄSA ÚPLNE?

Z pohľadu duchovného rozvoja sa u človeka, zvyknutého na konzumáciu mäsa, úplné vylúčenie mäsa neodporúča. Teda ak jesť, v akom množstve? – Všetko závisí od jednotlivca. Potreba mäsa je dnes spájaná i s otázkou krvnej skupiny – pre niektoré je nevyhnutnou súčasťou, pre iné v rôznej miere nahraditeľnou zložkou stravy. Vo všeobecnosti človek príliš materiálne založený by mal množstvo mäsa v strave znížiť, aby sa mohol otvoriť duchovným veciam. Naopak, ak ide o človeka „s hlavou v oblakoch“, zvýšenie spotreby mäsa pomô ž e lepšie vnímať realitu a činorodo sa prejavovať. Okrem frekvencie a množstva mäsitej stravy je dôležitý aj výber mäsa: jeho druh a kvalita. Tmavé mäso je viac zaťažené toxínmi a pôsobí silnejšie ako biele mäso (teľacina, hydina, jahňacina) a ryby. A pokiaľ ide o kvalitu – pre konzumáciu je vhodnejšie mäso z prirodzeného chovu, prípadne divina. Potreba konzumácie mäsa je pre každého individuálna a líši sa aj v jednotlivých epochách vývoja ľudstva. Bola veľmi výrazná v začiatkoch histórie ľudstva. Duše, ktoré sa vtedy inkarnovali, potrebovali veľmi silné vyžarovanie krvi, aby sa pevne zakotvili v hmote – v neznámom prostredí, kam prenikali po prvý raz. V dnešnej materialisticky orientovanej dobe je žiaduci skôr pravý opak; zníženie spotreby mäsa, a uprednostnenie odľahčujúcej, prevažne vegetariánskej stravy. No táto zmena má byť prirodzeným procesom, čiže vývojom dnešného – žiaľ, príliš materialisticky založeného homo sapiens – človeka rozumného, smerom k človeku duchovnému. Zrejme bude tento prechod pozvoľný. Možno sa neuskutoční v rámci jedného pozemského života, ale v priebehu viacerých generácií – tak, aby vyjadroval harmóniu tela a ducha človeka na ceste k jeho zušľachteniu.

zdroj: Christopher Vasey, Svet Grálu 11/2007


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát bře 01, 2013 12:15 pm 
Offline

Registrován: pát bře 01, 2013 11:43 am
Příspěvky: 2
Jarda píše:
Sikora píše:
Clifford Carnicom: Film Aerosolové zločiny s českými titulky

http://www.youtube.com/watch?v=x-y3wfld1Qg

PS:Lidí skoukněte tento film a skutečně šiřte všude je to nehoráznost!!Pokud se tomu nezabrání mám o všechno obavy!!!

To máte plnou pravdu, jde o obrovskou lumpárnu a lidé na to jenom nevěřícně zírají.

jen je to v AJ, neni to nekde i s titulky???


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob bře 02, 2013 3:31 pm 
Offline

Registrován: ned úno 28, 2010 11:25 pm
Příspěvky: 218
Dobrý den, chtěl bych se zeptat p.Jardy a zkušených na tento odkaz o ionizátorech!!
http://ulozto.cz/xtS77LD/ionizatory-nab ... og-12c-pdf


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob bře 02, 2013 3:37 pm 
Offline

Registrován: ned úno 28, 2010 11:25 pm
Příspěvky: 218
Zkoušel někdo tuhle metodu??:Nevím jestli se tomu dá věřít!

Léčebná metoda těžkých a nevyléčitelných nemocí

Tuto léčebnou metodu jsem se naučil asi před 25 léty. V té doběnebyl internet a takové informace se získávaly z překladů.Dostal jsem od známého, který překládal z angliny list papíru, na němž byla detailně popsána tato metoda i cesta jak přišla do civilizace, protože toto tajemství bylo skryto v hluboko v ruské tajze. Nevzpomínám si už na jméno toho lékaře, ale údajně to byl primář onkologického institutu v Kyjevě. Tento člověk, se svým týmem prováděl onkologický výzkum v tajze. Popisoval velké problémy než se místní obyvatelé nechali vyšetřit. Žil tam 3 roky. Časem se však dozvěděl tuto léčebnou metodu, která se vyznačuje tím, že je čistě přírodní -bez vedlejších účinků,je dostupná pro každého-finančně nenáročná, působí velice rychle a účinně. Já osobně v té době jsem by mladý a zdravý a ani jsem tomu nevěřil. Zcela určitě bych na vše zapomněl, kdyby se mi nepřih odilo toto: vzpomínám si, že byl pátek večer a začal jsem cítit divnou bolest na tváři. Jdu k zrcadlu vidím na obličeji vřed, v sobotu jsme měli vstupenky na ples. Vzpomněl jsem si na tuto metodu, poprvé jsem to vyzkoušel, a když jsem se ráno vzbudil moje tvář byla čistá. Od té doby se léčím pouze touto metodou a bylo se mnou před devíti lety opravdu zle. Měl jsem našedlý kostrbatý nádor, který rostl, byl asi 7cm velký a je pryč.


Tato léčebná metoda léčí:
•Nemoci krve
• Mozkové kmeny
• Nemoci srdce
•Rakovinu
• Lupenku
• Cukrovku
• Záněty i kostnice
• Léčí vše najednou zdá se to neuvěřitelné, ale je to tak.

Čím více nemocí člověk má, tím intenzivnější by měla léčba být.

Návod: Léčba spočívá v převalování nejlépe slunečnicového nebo arašídového panenského nebo 100% oleje v ústech.

Polévkovou lžíci naplníme olejem nemusí být plná - podle velikosti člověka a začneme olej v zavřené puse převalovat tak, aby se převaloval po celé ústní dutině. Převalujeme zvolna. Po chvíli olej zřídne a máte pocit jako byste měli v puse vodu.
Je to bez chuti a bez zápachu, dá se to vydržet. Někdy se stane, že Vám olej v ústech naroste a nemůžete převalovat, potom trochu vyplivněte do záchodu. Za žádnou cenu olej nepolkněte!!! Je tam spoustuškodlivých věcí z vašeho těla
Olej musíte převalovat asi 15-20 minut. Je závislost intenzity převalování na čase. Po tomto čase olej vyplivněte do záchodu a ústa vypláchněte teplou vodou. Po vyplivnutí musí být olej přeměněn v bílou emulzí podobnou mléku, pokud je emulze nažloutlá znamená to, že jste převalovali malou intenzitou nebo kratší čas . Začátky nebudou pro mnohé z vás jednoduché, ale nevzdávejte se, po 15 převalování už budete mistři. Převalování provádějte nejméně 3 krát denně. Po první tři dny může, ale také nemusí nastat bolest hlavy, je to reakce na rychlé vyčištění cévek v mozku pokud se objeví během jednoho dne zmizí. Přeji Vám všem hodnětrpělivosti a za úspěch ručím.

Tuto metodu znám, prováděla jsem ji s cedrovým olejem, když jsem dočetla knihy Vladimíra Megreho o Anastázii, olej však byl přílišdrahý, ale této metodě skutečně věřím a už opět začínám s olivovým olejem...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob bře 02, 2013 3:56 pm 
Offline

Registrován: ned úno 28, 2010 11:25 pm
Příspěvky: 218
Myslím si, žeby to mohl být velmi užitečný web!
http://www.milanhein.cz/


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned bře 03, 2013 2:21 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 08, 2010 12:01 pm
Příspěvky: 56
Od prvopočátku mého prozření (cca rok 2009-2010), můj oblíbený David Icke.
David Icke- Lev Již Nedřímá 1/4, CZ titulky, 2010, HD http://www.youtube.com/watch?v=wz065iqSjPs
David Icke - Lev Již Nedřímá 2/4, CZ titulky, 2012, HD http://www.youtube.com/watch?v=SWqccrYX7WI
David Icke - Lev Již Nedřímá 3/4, CZ titulky, 2012, HD

Naposledy upravil
qup dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned bře 03, 2013 1:35 pm 
Offline

Registrován: pát črc 22, 2011 8:29 pm
Příspěvky: 627
Tezko k tomu napsat komentar, ale dusledky vidime vsude kolem nas:



Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte bře 05, 2013 2:08 am 
Offline

Registrován: pát črc 22, 2011 8:29 pm
Příspěvky: 627
"Nevim", to "mozna" vysvetluje rychlost, s jakou jsem se zbavil svych zdravotnich potizi:

http://www.ulozto.cz/hledej/?q=clemens%20kuby

Inzenyr


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1091 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 73  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz