babanci píše:
Tak jsem koukala do kalendáře, příští víkend je ideální na očistu. Dva dny před černým měsícem. Takže jdu do toho, jen bych se chtěla zeptat pana Jaroslava, jestli mohu trošku ubrat na oleji. Poslední dvě očisty jsem myslela, že to prostě nedám, žaludek mi "kopal" a jak si vzpomenu, že bych měla zase pít olej, už mi zase kope. Někdy si prostě myslím, že ten poslední hlt už nepozřu. Jinak se snažím rozpouštět ty moje šutráky podle Vašeho návodu - ostropestřec, chanca pietra, horčík, ještě jsem přidala urinoterapii. Bolest v pravém podžebří mě , bohužel, provází stále a také to večerní nadýmání. Co se týká stravy, jsem téměř dokonalá.
Píšu téměř, protože, bohužel, někdy oblíznu něco sladkého. Sice málokdy, ale někdy ano. Snažím se s tím bojovat.
Ahoj, Babanci. Čo sa týka stravy, a jej zrovnávania s dokonalosťou.... Kde berieš tú istotu ?
... Nezabúdaj, že je X druhov stravovacích smerov, a každý z nich sa "bije" s inými za to (teda, jeho predstavitelia), že práve ten je správny.... Myslíš, že tá skutočná výživa pre človeka sú ovocie, zelenina, oriešky, sírna patlanica, kefír, a nejaká jedna,dve "superpotraviny" ? Rýchlo na to zabudni...
.... Píšem to do tohto fóra preto, že nie je vylúčené, že Tvoj žlčník a pečeň proste nedostávajú správne živiny. A tak isto celé Tvoje telo. Konkrétny "návod" Ti dávať nebudem, lebo by som za to bral zodpovednosť (hoci aj keby si tvrdila, že ju berieš Ty)... Prajem Ti rýchle uzdravenie pečene a žlčníka + ich totálne prečistenie. Ahoj. (nemusíš odpísať).