QNX píše:
TomIn: Ty dokážeš používat google, gratuluji........... ale ono to vůbec nic nedokazuje, chápeš? Já jsem pokusem pouze dokázal, že olivový olej a síran hořečnatý jsou látky, které postačí pro vytvoření kamenů nápadně podobných těm co lidé ukazují jako důkaz fungování jaterní očistné kůry. Vůbec nezpochybňuju existenci skutečných "kamenů" v žlučníku. Dokonce nezpochybňuju ani to, že nějaký ten kamínek může při očistné kůře odejít ze žlučníku. Jsou lidé obdaření rozumem a pro ty jse tu informaci psal. Pak jsou lidé obdaření vírou ........ a těm nemám co nabídnout.
QNX, ja se tady nechci s nekym hadat. Cenim si toho, ze jsi zapremyslel a vytvoril svou hypotezu a jeste jsi ji zkusil prakticky overit. Ale povazoval bych za seriozni, kdybys uznal, ze tvoje hypoteza neodpovida realite vzhledem k tomu, ze ani pri jardove navodu neni moc jiste, ze se siran a olej potkaji ve strevech diky dvouhodinovemu odstupu mezi vypitim siranu a oleje, a jeste jsem te upozornil, ze stejne "kameny" vychazeji i kdyz se siran nepouzije a pres to nejede vlak. Takze mi to pripada, ze bud tu stale svou hypotezu uvadis protoze "Kdyz jsem rek tak jsem rek" a nebo mas nejakou motivaci odradit od teto ocisty lidi a nahnat je zpatky doktorum.
Kdybys tu vypravel ze ty kameny vznikaji nejakou reakci ve strevech z olivoveho oleje, tak mi to bude stale jedno, protoze jsem videl pripady kdy ocista lidem pomohla a neresim jak, a uznam, ze muzes mit se slozenim pravdu. Ale myslim, ze hypoteza se siranem je opravdu nesmyslna, predevsim kdyz se siran nepouzije. Ale presto, kdyz to tu budes dal uvadet, tak rada lidi ti uveri a misto teto ocisty si necha zlucnik zbytecne uriznout.