opice píše:
Zdravím.
1.Je skutečně nutné po 20 dnech pití kefíru si udělat 10 denní půst?A proč?Ublížím si tím,když tu pouzu neudělám?Kefír mi děla očividně dobře a moc mi chutná..
2.Už léta trpím na vaginální záněty.Lékař jen krčí rameny.prý je to chronické anelze s tím nic dělá předepíše Bromhexinové globule,které vždy pomůžou jen na pár dní.Už jsem to vzdala.Pak jsem objevila tyhle stránky.Změnila stravování,udělala spousty očist.Ph se mi srovnalo,jsem vytálnější,vyprazdňování taky mnohen lepší(předtím zácpa).....
Ale vaginální zánět pořád nic.zkoušela jsem i výplachy urinou.Nyní jsem najela na vkládání Tibetské houbičky.Už to bude skoro 14 dní.Ale mám pocit,že se zánět spíš zhoršil.
Chování houbiček-jedna větší houbička vydrží tak na 3 použití.den ode dne se zmenšuje,až se úplně rozpadne.
Předtím jsem měla jen výtoky,nyní nastoupilo i svědění a nepříjemné pocity.
Je to normální?neměla bych to spíš přerušit?
1)Ty přestávky nutné nevidím, je to potravina a třeba jiná jídla jíte také denně.
2)To je divné, pak by také mohlo jít o přemnožené laktobacily, ale jde o dost výjimečnou záležitost. Spíše než ty záněty stále likvidovat bych se zaměřil na důvod, proč je máte a pokud to není ve stravě, co psychika, to je mocný spouštěč mnoha problémů.