[quote="Martina46":11rxw232]Dobry den, neviem, kam mam napisat, tak pisem sem. v posledne skoro 2 mesiace som uz 3.x chora, cudujem sa tomu velmi, lebo je to v case, kedy som spravila skrt mojmu dovtedajsiemu stravovaniu. pomerne rychly prechod na da sa povedat 100% surovu stravu - znamena to doobeda ovocie, obed salaty, potom nejake oriesky, vecer iba kefir, dostatocne ma zasyti.
trapi ma ale moja chorobnost, pretoze mi to nejde dokopy so zmenou, tolko zeleniny a ovocia co som zjedla v tomto kratkom case, som nezjedla za cely svoj zivot. a pritom reakcie mojho tela su divne. zacinala som ocistou creva, zatial som sa dalej nedostala, caka ma najblizsie pecenova ocista, pri 2. chorobe ma dalo dokopy mms, teraz mi ani to nezabera.
za ten cas som schudla asi 8 kil, co ma velmi tesi, po prodoch mi ostala vaha navyse. BMI mam teraz ale 18,3 pise mi podvahu, pritom mam este asi o 3 kila viac, ako som mala vv 18.
veci, ktore mi napadaju v suvislosti s mojou chorobnostou su:
1. na moj vkus prilis rychle schudnutie
2. prilis rychly prechod na surovu stravu - tu musim doplnit, ja som zeleninu doslova neznasala, nejaky cas - mozno pol roka som ale jedavala kazdy den salat k beznemu obedu, ovocie takmer ziadne. cize naraz kvanta zelniny a ovocia prisli dost nahle.
3. deficit zinku...?
4. PSYCHIKA!! je mozne ze to mam vsetko z hlavy???? ja som sla do tejto zmeny s radostou, zelenina mi celkom zacala chutit, ovocie super - tam nie je robleem, no chyba mi obcasne nezdrave jedlo, sladke ani tak nie, no napr. kava bolo nieco, na co om sa kazde rano strasne tesila a tak podobne. okrem toho som doma na materskej uz 4. rok - dve deti - a to je tiez dost na hlavu.
naozaj neviem, co mam robit, potrebujem byt pri sile a v pohode - preto som sa do toho pustila - no zatial ma to vedie opacnym smerom
okrem klystirov uzivam uz par dni HCl, horcik, zhanam vhodny zinok - dufam ze bude cim skor. ine zatial nic.
snad som napisala vsetko potrebne.
dakujem.
ist späť sa mi uz nechce....[/quote:11rxw232]
..tak tak..deficity deficity....
...mala by si jest zivocisne tuky...obcas trosku i toho proteinu (cervene maso)