také mooc zdravím všechny na tomhle fantastickém webu
a skláním poklonu specielně panu Zajíčkovi, ale také všem , co již jsou na cestě za lepším životem či vytrvale zkouší něco změnit.Zkoušela jsem také několikrát šanku, ale bezuspěšně..v zásadě k tomu nemám klid a myslím, že budu muset někam opravdu " vypadnout" abych šanku dotáhla do konce.Zatím jsem byla na colonu to asi 3 x a cítila jsem se bezvadně.Chtěla bych najet na "živou stravu" případně nějaký ten kefírek a potřebovala bych poradit jak začít vzhledem k tomu co mne vlastně trápí.Je mi 38 let a jsem tak akorát.Hodně sportuji.Problém mám s nekonečně ucpaným nosem přes noc, kožní problémy zejmena keratosis pilaris, občas zahlenění, kašel s vykašláváním po ránu, unava, bradavičky, suché oči - sliznice, v těhotenství diagnost.těhot.cukrovka, nyní nemám.Ted k mému živ.stylu, jestli se to tak dá nazvat.. nekouřím ,snažím se jíst dost ovoce a zeleniny,ale moc mi to nejde, mléko nepiji, jogurty občas, sýry ano.Pečivo ano, každý den sladké
, to je asi ten největší prolém,maso občas. Stolice normální každé ráno.V zásadě si myslím, že dobře provedená pravidelná šanka + živá strava minimálně 3 měsíce by mi měly pomoci od všech mých neduhu, ale chtěla bych poradit raději od Vás, co již máte zkušenosti. děkuji za všechny příspěvky..a přeji nádherný prosluněný den