Ahoj vsichni, uvodem preji krasne jaro
. Jsem priznivcem zdraveho zpusobu zivota, studuji jogu a s nadchazejicim jarem bych se take rada zbavila sveho 'bordelu' - prirodni cestou, jsem tedy pevne odhodlana vyzkouset ocistu jater. Nicmene nejsem snilek a po precteni vsech nazoru pozitivnich i negativnich jsem se jala vyhledat vice iformaci o tomto tematu. Zda se, ze nazoru na to, co vyjde po ociste, ze je spise "vysrazeny" olivovy olej, nez opravdove zlucnikove kameny, je vice. Snazila jsem se dohledat, jake kozistence je skutecny kamen, lec nepodarilo se mi to. Pokud nekdo vite kde to najit, poslete prosim odkaz
, dekuji. Obrazky ano, ale je-li mekky, ci tvrdy a zdali plave, to uz ne. Souhlasim, ze kazdomesicni ocista v podobe klystyru, ci sampraksalany je velmi ozdravujici sama o sobe, nemluve o nastoleni 'pozitivniho mysleni' - ver a vira tva te uzdravi - jsou to vynikajici zacatky zdraveho zpusobu zivota. Vliv na jatra to ma urcite take. Muj navrh tedy zni - pane Jardo, kdyz uz se tu takovou dlouhou dobu debatuje o tom, zda ony kameny jsou nebo nejsou prave, mohl byste prosim vy, nebo nekdo jiny podporit sva tvrzeni dokladem z laboratore ? Zas az takovy problem by to byt nemel. Myslim, ze tim by se vse vyjasnilo a nam vsem by bylo jasne, do jake miry provadime sve ocistne kury - zda se skutecne zbavujeme zlucovych kamenu anebo provadime 'pouze' ozdravnou kuru.
A není jedno co vlastně provádíte, pokud vám to pomáhá. Nezlobte se, ale na blbosti nemám čas, prostě ti funguje a proč, to už ať si zkoumá každý za své peníze, pokud mu na tom něco stojí a padá. Problém to určitě není, za peníze vám k tomu klidně fakulta udělá i nějakou literární podobu výsledku a dokonce barevně se spoustou grafů, které vám nakonec neřeknou nic jiného než již víte.