lucie5 píše:
Mám tu zase nějaké postřehy. Po poslední šance jsem další dělala asi po 3 týdnech. Jak jsem psala, trpím na ekzem, který se mi po první šance ztratil, po druhé šance zase vrátil. Teda abych upřesnila, po každé šance se mi začíná ihned po pár hodinách ztrácet, ale postupně po několika dnech se zase vrátí. Je to stoprocentně tím, že po šance neberu laktobacily a střevní flora se horko těžko musí tvořit sama. Nicméně se mi docela srovnává psychika (šanek jsem dělala již 5), ale naposledy jsem šankou třeba vyřešila brnění ruky a tupou bolest žil v té ruce, jako kdyby od srdce či co. Prostě po poslední šance jako kdyby mávnutím proutku tyto problémy jsou pryč. Též bolesti v pánevní oblasti se nevrací. Akorát si říkám, že možná zatěžuju tělo, protože na všechny šanky jsem použila obyčejnou sůl a musím říct, že když piju slanou vodu, tak cítím jako kdyby nějaký železo nebo hliník..., takže na příští si určitě koupím himalájskou a vůbec, jinou už použivat pak nebudu. Nedovedu si představit, čím je tělo šíleně zanesený, když taková očista dělá takové zázraky. Začala jsem konzumovat taky ostropestřec, nevím, jestli si to nenamlouvám, ale zdá se mi, že se mi srovnává hormonální hladina. Začala jsem konzumovat panenský kokosový olej (lžička denně rozmělním se slinama). Začala jsem si vařit odvar z kurkumy, skořice a zázvoru. Chystám se už dlouho na očistu jater, ale ještě jsem to neudělala a podle všeho bych právě toto potřebovala jak soli. A taky dost přemýšlím o ozonterapii!
Tak s NaCl bych tu šanku nedělal, tuhle sůl jsme vyházeli a jedeme jen na himaláji. Zjistili jsme , že vůbec znatelně méně solíme, máme asi vytříbenější chuťové buňky, co máme hodně syrové stravy. Dnes jsem tu him. sůl smíchal s chloridem draselným, aby se potlačily nepříznivé účinky sodíku v té himalájce. KCl jsem namíchal i do solanky. Musím si nastudovat suplementaci draslíku, bo je to to taky klíčový prvek. Vysvětli mi prosím to s tou hormonální hladinou. Jak se to zjistí, o čem to je a co s tím. Chtěl jsem ti poslat super článek o draslíku, ale nechce mi to jako přílohu vzít ani formát txt ani docx.