ladyzaba píše:
Tak jsem očistu realizovala (poprvé) a moc nevím, co si o tom mám myslet, protože kamínek se nenašel ani jeden.
Ve čtvrtek jsem jedla jen ovoce (hlavně jablka, trochu pomeranče a pár banánů), v pátek do 15-ti hodin jsem vypila něco přes 3 l jablečné šťávy, už to mě docela prohnalo, potom už jenom vodu až do 19-ti hodin (v tomto bodě si nejsem jistá, jestli se tedy mělo pít nebo ne, ale pít mně přišlo logičtější, tak jsem pila). Chuť soli nebyla až tak strašná, olej s citronovou šťávou tedy nic moc, ale žádné problémy mně to nepůsobilo (jako třeba nucení na zvracení nebo podobně). V podstatě jediným problémem byl podrážděný a bolavý konečník, což se projevovalo zejména při vyprazdňování té slané vody (pomáhá namazat). Odcházela jen čirá tekutina, po nějakém čase po požití směsi oleje a šťávy zbarvená dožluta. Sem tam nějaká malinká zelená tečka (která ale nevypadala jako minikamínek, spíš jako minichuchvaleček), o kamíncích, natož o mnoha, nemohlo být řeči.
Tak teď nějak nevím, co si o tom mám myslet. Žádné chyby, které bych se dopustila, si nejsem vědoma, tím by to snad být nemělo. Že bych tam ty kameny měla až tak zašprajcované, aby neodešly, to se mně nezdá, přece jen už několik měsíců denně piju čerstvé ovocné a zeleninové šťávy, posledních 14 dní jsem se krmila ostropestřecovou kaší a v rámci této očisty jsem ve čtvrtek snědla hodně jablek a v pátek vypila hodně jablečné šťávy, takže taková katastrofa by to snad být neměla. Na druhou stranu zase že bych na tom byla až tak dobře, abych neměla ani kamínek, když je ostatní všichni mají, to se mně nezdá moc pravděpodobné, zase TAK vzorně zdravě nežiju... Jsem zmatena.
Myslím, že není třeba se znepokojovat, také jsem přesně dodržoval návod a "kameny" ze mne začaly vycházet až při 3.očistě.