bubinko83 píše:
no ja určite operaciu nechcem ani keby nekojim to je jasne ,hladam nejake riešenie ktore sa nerobi operativne.Myslim že ten žlčnik je tam doležity a potrebujeme ho.Nikdy som nemala problemy s travenim a kamienky su vytvorene len v gravidite lebo som tam mala dieta natalčene a nepretekala tadial dobre žlč,čiže sa doastatočne nevyprazdnoval a sa mi to tam usadzalo
tak nejak mi to bolo vysvetlene u doktora na sone.Ale zaujmave že jeden hovoril o operacii a druhy že sa to spravi same
A nemože sa pri tej očistnej kure stat že sa mi kamienok zasekne v žlčovych cestach a dostanem koliku? to bola ukrutna bolest a nechcem to viac zažit .A ten olivovy možem pit ked som po zachvate ? ved je to dost mastne či .Dakujem za odpoved
Dost se tim zabyvam a zatim jsem nevidel ze by se pri ociste kaminek zaseknul. A i kdyby, at uz pri ociste nebo bez, tak hned epsomku a jablecnou stavu, a mel by se uvolnit.
Ale pise se, ze se kaminek muze vydat na cesty a zaseknout i bez ocisty. Ty jsi tu koliku taky nemela z ocisty, ale proto, ze jsi tu ocistu neudelala.
bubinko83 píše:
.....Ale zaujmave že jeden hovoril o operacii a druhy že sa to spravi sam
Je zajimavy ze obcas i doktor muze byt normalni, tedy ten druhy.....
ladyzaba píše:
....že se vylučují všelijaké toxiny a svinstva vůbec....
Svinstvo jde predevsim do streva a to by se pak melo vyplachnout, aby se znovu nevstrebavalo. Takze ja bych se toho tolik nebal. A jak pisu porad dokola, lidi maji neustale hruzu, co se muze stat pri ociste. A naprosto se nezabyvaji tim, co se muze stat kdyz ocistu neudelas, at uz jedes na priskrcene travici stavy nebo si nechas zlucnik uriznout, muze se toho stat taky dost.