Peto píše:
Mám za sebou druhú očistu. A bolo mi podstatne horšie ako pri prvej. Kúpil som si veľmi lacný odšťavovač 800ml šťavy z 2,5kg jabĺk a na vrchu pena. Veľmi zlá investícia. A dal som ešte asi 1,1 litra šťavy = spolu skoro 2 litre jablčného moštu do 15.00. Prvá očista bola jablká uvarené vo vode, precedené. Nový odšťavovač teraz kupovať nebudem.
Medzi 15.00 a 19.00 som pil čistú vodu asi 1.5 litrov (pri prvej očiste som dal asi 4.5 litra).
Použil som presne 60ml epsomky, no po druhej dávke 21.15 epsomky som mal iba slabú stolicu okolo 22.30, ďalšiu slabú stolicu okolo 1.00 v noci. Pri prvej očiste som mal prvú stolicu až na druhý deň po 4. dávke epsomky.
Použil som "extra panenský olivový" Austral family estates s bielym grepom a bolo mi zle až do rána - hoci som nič nevyvrátil. Prvú očistu som použil olivový Hojiblanca s červeným grepom a chuť bola veľmi dobrá. Obidva oleje som otváral prvýkrát v deň očisty.
Ráno o 6,30 a 8,30 som pridal soľ na koncentráciu 180ml vody a 22,5ml epsomky no bolo mi akurát zle a stolica bola až po 9,00. Okolo 10,00 Jablkovo citrónovo grapefruitová šťava. 12,00 basmati ryža s banánmi, škorica, stévia. 14,00 klystír. 17,00 0,5l domáci kefír. Riedka stolica zo mňa išla ešte okolo 20,00. Okolo 22,00 Sladký zemiak, uvarená cizrna, uhorka a 3 volské vajíčka. Čaj na žalúdok. Až teraz sa cítim dobre
Fotiť som nefotil, no vychádzali zo mňa len veľmi malé kamienky plus nejaký svetlohnedý bordel (možno kandida). Pri prvej bol a jeden veľký asi 1cm kameň plus svetlohnedý bordel ale všetky kamene vyzerali tukové
1. Je možné použiť konopný olej namiesto olivového alebo tam ide o špecifické vlastnosti olivového?
2. Môžem začať hneď ráno s klystírom namiesto pitia epsomky, prípadne šánku hoci som šánku ešte neskúšal?
3. Je lepšie prvýkrát spraviť šánku osobitne, tak týždeň pred očistou pečene, alebo spraviť prvú šánku hneď po očiste pečene - chystám sa robiť ďalšiu očistu presne na 6. júna 2 dni pred čiernym mesiacom.
4. Môže sa po 4. dávke epsomky namiesto ovocných šťiav začať so zeleninou alebo zeleninovými šťavami? Mám pocit, že ovocné šťavy ma dosť preháňajú a zelenina ukľudňuje.
5. Vyskúšať nepiť po 15.00 vôbec nič až do ďalšieho dňa?
6. Je dôležité sa pokadiť ešte pred samotným pitím oleja s grepom, alebo tá epsomka je len kvôli rozšíreniu žlčovodov?
1)Funguje většina tuků, ale zrovna konopný by mě osobně moc neseděl.
2)Klystýry bordel nevyženou z tenkého střeva, ale šanka ano.
3)Určitě ano, ať to máte osahané a víte co se děje.
4)Ale tam jde o to vyloučit všechen bordel.
5)Ano.
6)Je to určitě vhodné, ale ne nutné.