Mirkun píše:
Dobrý den, dnes jsem objevila Vaše krásné stránky
takže jsem ještě vše nečetla, ale mám na Vás dotaz.. dělám očistu dle Michaila Tombaka, možná znáte.. mám za sebou měsíc čištění střev klystýrem v domácích podmínkách a dvě očisty jater.. při první jsem měla vše v pořádku a vyšlo dost staré žluče i kamínky.. za měsíc na to jsem dělala další a bylo mi podstatně hůře, ale výsledek stál za to - kameny tvrdé a velké jak pecky od třešní.. ale proč píšu - týden na to jsem se celá osypala, mám ekzém na rukou a i v obličeji.. celé tělo je hrubé a svědí.. jsem lehce v šoku.. může to být reakce na čistku a mám vytrvat? Na rukách to až bolí.. je to mokvavé.. jak by jste pokračoval Vy? Další jaterní očistu chystám za tři měsíce v srpnu a pak v listopadu.. malé ložisko ekzému jsem měla již po první očistě a po obou mě asi tři dny bolely mandle ale jinak nic, žádné další příznaky angíny nebo nachlazení.. jinak se celkově cítím moc dobře a musím říct, že pocit druhý den po očistě je úúúžasný.. takový krásný vnitřní klid
děkuji, že jste udělal tyto stránky a mohou se zde lidé dozvědět tyto zajímavé a v podstatě levné zdraví prospěšné metody.. moc děkuji za odpověď
Tak to je škoda, že nemáte fotodokumentaci, ale patrně bylo toho nepořádku opravdu hodně. Jak se vyklopí taková dávka toxinů do střeva něco se přeci jen vstřebá zpět a pak může takto pokožka reagovat, protože ta vlastně také slouží jako jeden z vylučovacích kanálů, pokud jiné nefungují ideálně. Rozhodně pokračujte a spíše zrychlete, já bych očisty jel s odstupem maximálně 14 dní, dokud něco poleze.