Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pon říj 07, 2024 5:24 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5316 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281 ... 355  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv čer 06, 2013 1:34 pm 
Offline

Registrován: stř zář 26, 2012 10:50 am
Příspěvky: 76
Neví někdo kolik se nachází laktíků/sacharidů v 1L kefíru,jogurtu?(24h fermetováno).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv čer 06, 2013 1:44 pm 
Offline

Registrován: pon říj 04, 2010 4:38 pm
Příspěvky: 1493
Dával jsem sem odkaz na množství probiotických kultur v Hollandii... no bylo to docela málo.
Vycházelo z toho, že v kapsli běžných probiotik je asi tolik co v 50 l jogurtu...
ale viz
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1148 ... vecerkova/

_________________
Fešák som, to je pravda, ale nie som narcis


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv čer 06, 2013 2:17 pm 
Offline

Registrován: pon lis 21, 2011 2:48 pm
Příspěvky: 73
Bydliště: Krnov
Jasmina píše:
Dobrý den pane Jaroslave,
chci ze zeptat, zda je možné, že mi po klystýru z uriny vymírají kvasinky. Neb předevčírem po prvním mě začalo bolet v krku-zahlenění, dostala jsem rýmu, nasadila jsem si křenovo-citronovou kašičku, ale večer jsem si udělala druhý urinoklystýr a v noci zimnice střídala horkost, bolesti celého těla, kloubů, hlavy. Tak přemýšlím, jestli mám chřipku či jestli jsou to příznaky vymírání kvasinek. Jinak přes měsíc dodržuji vaši protikvasinkovou dietu, užívám různé přírodní fungicidy atd.

Také bych se chtěla zeptat na svého přítele, jestli neporadíte, co by mohlo být příčinou jeho bolestí a jak mu zkusit ulevit. Trápí ho dlouholeté problémy s bolestí v kříži (několikrát měl zablokovaná záda), bolestí nohy ( popisuje jako kdyby měl uprostřed stehna šlachu, kterou mu někdo natahuje ) a bolestí kotníku. Bolesti se tak nějak průběžně střídají, když ho nebolí jedna věc, bolí druhá. Minulý rok např. náhle odezněly půlroční bolesti kříže po kopání výkopu kolem domu. Známý mu říkal, že by to mohla být vyhřezlá ploténka... Stravuje se jako většina obyvatelstva, má sedavé zaměstnání, ale ví, že pohyb mu pomáhá a snaží se na něj najít čas. Má 35 let, výška 180cm, váha 95 kg-je mi jasné, že by měl zhubnout.

Děkuji mockrát Jasmina

Jasmino, chci se zeptat, jestli příteli něco pomohlo, mám hodně podobné příznaky, krom toho cukání svalů ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pát čer 07, 2013 11:58 am 
Offline

Registrován: stř čer 02, 2010 6:10 am
Příspěvky: 389
maggot píše:
Kdyby se někdo chtěl výlečit pomocí probiotik může zkusit ale na přečíslení patogenů a změnu prostředí střeva v jeho prospěch bych začal minimálně na 50 miliardách a postupně to zvyšoval až na 500+ miliard (Pozorovat jak tělo a psychika reaguje dle toho navyšovat) . Samozřejmě dieta nutná a zařadit hodně kefírů , domácí fermetované produkty atd .

Tohle je hodně zajímavý a možná bych to i zkusil.Jaký myslíš že má vliv na střevní floru amalgám?Někdo tvrdí že žádnou a někdo zas že zásadní.Pokud bych investoval do takového množství probiotik tak bych nerad aby kvůli plombám za čas zase odumřely.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pát čer 07, 2013 1:32 pm 
Offline

Registrován: úte čer 28, 2011 10:22 pm
Příspěvky: 122
Pavel Veselý píše:
Tohle je hodně zajímavý a možná bych to i zkusil.Jaký myslíš že má vliv na střevní floru amalgám?Někdo tvrdí že žádnou a někdo zas že zásadní.Pokud bych investoval do takového množství probiotik tak bych nerad aby kvůli plombám za čas zase odumřely.

na tuto otazku ti budem mozno vediet dat odpoved za nejaky cas...dal som si vymenit amalgany a idem skusit chelaciu pomocou DMSA...hlavne na zahranicnych forach sa mnozia pripady, kedy si nevedali dat rady s candidou a po uspesnej chelacii sa z nej uplne vyliecili...kym to neskusim, tak dotial nebudem vediet co je na tom pravdy...
logiku to aj ma...ak candidu podporuju rozne umele farbiva, hormonalne pripravky, antikoncepcia, antibiotika, tak preco by ju nemali necistoty z prostredia, ci tazke kovy...
inak prva faza chelacie paradoxne najprv stav kvasinky vraj zhorsuje...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pát čer 07, 2013 2:22 pm 
Offline

Registrován: stř čer 02, 2010 6:10 am
Příspěvky: 389
Já nad tím taky uvažuju,protože za ty roky už jsem dal do zlepšení zdraví tolik peněz že bych ty nové zuby měl už alespoň dvakrát.Sice teď kandidozu nemám ale alespoň dvakrát ročně u mě bez zjevné příčiny propukne a 2 měsíce to léčim odzačátku.Tak dej pak vědět jak to dopadlo.Jinak to namnožení při první fázi chelace je jasné protoýe se těžké kovy vyplachují z orgánů a tělo je pak hodně oslabené.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pon čer 10, 2013 8:16 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2012 4:49 pm
Příspěvky: 87
Rychly dotaz: testuju ted Colostrum a dalsi ruzne doplnky a nachazim ve stolici parkrat tydne kusy candidy (nikoliv hleny/sliz ale takovy ty klasicky maly chuchvalce). Je to dobre ci zle znameni kdyz takhle z tela odchazi? Nebo to naopak znaci, ze se opet mnozi ve streve?
Logicky mi dava smysl, ze z tela odchazi, protoze podle mnoha zahranicnich doporuceni pomaha colostrum s opravou leaky gut.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pon čer 10, 2013 3:16 pm 
Offline

Registrován: úte črc 26, 2011 5:24 pm
Příspěvky: 86
Tomkorenek: ´Mohl bys tady prosím hodit odkaz na colostrum, které užíváš? V nabídce je jich celkem dost a rád bych to taky zkusil \":)\"

Dííky
D.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: úte čer 11, 2013 9:27 am 
Offline

Registrován: stř čer 02, 2010 6:10 am
Příspěvky: 389
sakul píše:
Díky za podnětný příspěvek.
Zahlédl jsem několik názorů a studií které prokazovaly to co píšeš, tedy že běžná probiotika mají velmi omezené možnosti dlouhodobého uchycení se a osídlení střev při porušené mikroflóře. Zdá se že lépe tohle umí přirozené probiotické a prebiotické zdroje jako je domácí kefír, jogurt nebo zelí, i když je to otázka dlouhého časového horizontu.
Co se aktivní likvidace kandidy a dalších dysbakterií tak často zmiňuji s.boulardi, ta je účinná nepochybně, akorát je to bakterie, která se dlouhodobě neusidluje ve střevní traktu a během pár dní jej opouští. Nicméně i tak při těchto problémech je dobré jí brát. Dá se pořídit samostatně třeba od Now Foods, přirozeně v malém množství je v litchi nebo se většinou vytváří i v kombuše.
Schopnost aktivně působit proti candidě a zároveň osídlit střeva má DDS1, mají jej však jen některá probiotika, například zmíněný Mercola, který především ve srovnání s tím co je možné sehnat tu vychází kvalitně i cenou nadprůměrně. Z tohoto důvodů jej doporučuji. Další možnosti jsou probiotoka od Megaflory. Vždy bych při koupi ale sahal za hranice tohoto státu.

S. boulardi pro ty co si to nechtějí kupovat v zahraničí je český produkt Enterol.Je sice o dost dražší než v zahraničí ale bere se jen krátkodobě takže to asi nikoho nezruinuje.Já si dávám tak 2-3 krabičky během týdne a pak měsíc pauza.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: úte čer 11, 2013 11:46 am 
Offline

Registrován: úte čer 04, 2013 8:15 am
Příspěvky: 6
S.Boulardii podporuje aktuální prospěšnou floru člověka , je to spíš takový dočasný "support" než , že by to řešilo problém . Čím lepší stav mikroflóry tím lepší jsou s S.Boulardii výsledky (min. 2x 250mg denně po dobu 3-4 týdnů) , kdo tam nemá nic .....

Efekt Saccharomyces Boulardii na biofilm Candidy Albicans.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19732158
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20706577

Jinak je perfektní na opravu poškozené střevní sliznice .

U nás je k dostání ve zmíněném Enterolu v americe též známý jako Florastor . lacnější podoba u nás je ProBio Restart nebo GS Boulardiin

Citace:
Taky více věřím "domácím" produktům, než těm z lékárny, proto jsem dopovala tělo domácím kefírem. Ale bohužel musím říct, že na mě tedy působil spíše negativně a spíše jsem si pohoršila. To samé sirná patlanina-ačkoliv se o ní říká, že to již není mléčný produkt.
Výrazné zlepšení jsem naopak registrovala až po jeho vysazení. Možná jsem jen "senzitivní jedinec" což se mi ale moc nezdá, protože mléko jsem kdysi pila spoustu let navíc kravské. Ke kombuše ve spojení s kvasinkou mám taky svoje výhrady. Co se týče zelí a fermentované zeleniny- u těch jsem pro

Co mě docela vadí u mléčného kefíru jsou určité Candidy které obsahuje ,např. Candida Kefyr známá též jako Candida Pseudotropicalis , někdy způsobuje infekce. Na druhou stranu některé literatury uvádí , že kefír demonstroval antibakteriální a antifungální schopnosti . Takže bych se asi opravdu řídil jenom vlastní intuicí jestli mi kefír dělá dobře nebo ne .

Pro zajímavost
Citace:
Growth inhibition of Candida albicans

All the tested lactobacilli strains reduced candida growth but the effect was generally weaker than for mutans streptococci. Since an identical inhibition pattern was displayed for all candida strains, the results of the assays for only one of them are displayed in Table 3. At concentrations 109 and 107 CFU/ml, all lactobacilli except L. acidophilus La5 and L. reuteri PTA 5289 inhibited the five candida strains completely. At 105 CFU/ml, L. rhamnosus LB21, L. rhamnosus GG ATCC 53103, L. paracasei F19 and L. reuteri PTA 5289 displayed a slight inhibition, L. acidophilus La5 showed no inhibition at all while L. plantarum 299v, L. plantarum 931 and L. reuteri ATCC 55730 executed a total inhibition. At the lowest cell concentration, no inhibition was recorded except for the two L. plantarum strains.

L.Plantarum 299v se dá jenom doporučit sestra sním měla skvělé výsledky sice candidu neřešila , ale tam kde se nechytalo na její střevní potíže nic tak 299v problém do měsíce vyřešil.

Pavel Veselý : Popravdě řečeno nevím , nikdy jsem se nezabýval amalgámem a jeho negativním působení na lidské zdraví .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: úte čer 11, 2013 3:44 pm 
Offline

Registrován: stř čer 02, 2010 6:10 am
Příspěvky: 389
L.plantarum je dobrej v tom že umí dotrávit jak sacharidy tak bílkoviny takže nezůstane nic pro kvasinky a patogení bakterie.
Jinak tady to je docela pěknej článek

Naposledy upravil Návštěvník dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0
se5sx7hg


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv čer 13, 2013 1:43 am 
Offline

Registrován: stř led 16, 2013 1:17 pm
Příspěvky: 255
Mají megadávky vitamínu C nějaké podstatné pozitivní účinky při kandidě?

_________________
Vysoce kvalitní vitamíny a doplňky stravy NUTRILITE z čistě přírodních koncentrátů

Vodní filtr eSpring


pro členy tohoto fóra sleva :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: pát čer 14, 2013 1:39 pm 
Offline

Registrován: stř srp 25, 2010 12:45 pm
Příspěvky: 733
Elkimek píše:
Mají megadávky vitamínu C nějaké podstatné pozitivní účinky při kandidě?

Je to sporadicke. Ver spis spravne psychice. Podstatne knihy v mem podpisu.

_________________
Doporucuji motorku, zenu +
[b]Video: http://www.youtube.com/watch?v=wQgPLMTVfGc
Knihy na ulozto.cz: Cerna labut, Nenechte sebou manipulovat, Mym marodum, Co_nam_telo_rika, Doba jedova 1, ZákladyMužskéhoŠovinismu
http://www.csfd.cz/zebricky/nejlepsi-filmy/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv čer 20, 2013 9:32 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
ovekyska píše:
tak ci funguje, to neviem, mame ho kratko, skor by sa to dalo posudit s odstupom casu, ci vidim nejaky rozdiel a asi az na zimu, v lete sme o dost zdravsi.

ide o tento ziaric:
http://www.magnetoterapia.sk/product/ho ... s-912-429/
vypisujem z navodu na obsluhu:

ziaric vydava UV ziarenie na hranici UVA a UVB ziarenia s vlnovou dlzkou 315 nm. ultrafialova oblast sa deli na UVA s vlnovou dlzkou 315 nm az 400 nm, UVB s vlnovou dlzkou 280 nm az 315 nm a UVC 100 nm az 280.

Stránka nenalezena, čili asi špatný odkaz.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Candida a chlamydioza
PříspěvekNapsal: čtv čer 20, 2013 9:40 am 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28378
Bydliště: Poděbrady
sakul píše:
Trochu mimo téma, ale zajímalo by mě jestli, když "stana" zakládal nebo zakládala tohle vlákno tušila, že z toho za 4 roky bude suveréně nejčtenější vlákno na fóru s více jak 4000příspěvků a 300tis shlédnutími.
Asi se to nedovím, protože to byl skoro jediný jeho či její příspěvek.

To se asi opravdu nedovíte, ale zase to dává jasnou představu jak moc je tento problém v naší společnosti rozšířen.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5316 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281 ... 355  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz