Molca píše:
Dobrý večer. Ja robím pravidelne klystýr večer s urinou zriedenou s vodou, len som akosi pozabudla na to, aby bola voda ohriata, tak ju do seba dávam studenú. Vadí to moc? Dnes som si ju asi po štvrtýkrát robila a ked som skončila, na hadičke, som po vytiahnutí našla akokeby hnedý výtok. Zaujímavé je, že odkedy robím klystýr (je to asi 4. deň), začal mi z pošvy "vytekať" ten istý hlien ako som ho našla po klystýre na hadičke. Tiež to, čo zo mňa vyšlo po dnešnom klystýre "voňalo" presne ako ten výtok z pošvy. Može ten výtok (alebo hlien alebo ako to mám nazvať) mať s tou cystou nejakú súvislosť?Chcem len podotknúť, že mám na prínosnej dutine cystu a robím aj néti každý deň. Sopel sa mi valí o 106, ale je priezračný, nie nažltnutý ani žltý. A hneď po néti (len urinou zriedenou s prevarenou vodou) mám pocit upchatého nosu. Ďakujem.
A ešte jedna vec: možem dávat 5-ročnému synovi do džusu trochu ranného moču vypiť (samotný moč mi ho nevypije), alebo je to zbytočné a neúčinné? Ďakujem za Váš čas.
Dobrý deň,
tak som si prečítala nejaké témy a našla som aj odpoveď na moju otázku, že či vadí, ked robím klystýry studenou vodou. Takže to mi už nemusíte odpovedať. Potom: musím uviesť na pravú mieru to, že som ten klystýr nerobila po štvrtýkrát v 1 deň, ale po štvrtýkrát celkovo.
Tiež som si našla aj o tom pridávaní uriny do džusu - nedoporučujete to.
Dnes som robila klystýr prvýkrát len s urinou a možem potvrdiť, že je to "fičák".
Akurát niečo robím zle, pretože skoro pri každom klystýre mi vyteká voda (urina) von. Myslíte, že je to zapchaté črevo? Že sa tá voda/urina nedostane ďalej? Ja to už robievam na viackrát, ale aj po vypráznení mi to začne vytekať spať von.
Ďakujem za Váš čas.