Sestus píše:
Tak a mam za sebou dojmy z prvej pecenovej ocisty, aj ked zo mna ziadne zlate hrudky ani smaragdy nevyleteli, som rad ze som to prezil a mam pocit ze je to ako so sexom,po prve to vacsinou stoji za prd prave kvoli zbytocnym obavam a strachu.....a dojmy?
1- glauberova sol je velmi slana az hnusna, co sposobilo, ze som musel pit aj v noci a samozrejme som toho vela nenaspal, kedze to z vas za pol hodky zase vystreli opacnym otvorom.napriek unave ale pocit ocisty sa dostavil, myslim na obidvoch urovniach a kedze pan Jardo pise,ze po prve to je iba rozbeh, tak za par tyzdnov idem do toho znova, potrebujem ale hmatatelny dokaz ani nie tak kvoli sebe ako mojim rodicom pretoze chcem aby aj oni ocistu podstupili.
2-do 22.hod som nebol vyprazdneny takze myslim ze zacnem uz o hodine 17
3-termofor bol prilis horuci takze ho pripravim o cosi skorej tak okolo 21 hod
Inak diky vsetkym a hlavne jardovi za skvele stranky a pridavam motto pana zezulky
"nestaci len niecomu verit,ludia hlavne premyslajte" zdar
Glauberova sul je termin, pod kterym si kazdy predstavuje neco jineho. Nekdo i siran horecnaty, ale vetsinou siran sodny. Standardne se ocista dela s epsomskou soli = siran horecnaty heptahydrat = MgSO4 = 7H2O.
> myslim ze zacnem uz o hodine 17
Muzes si navod menit jak chces a mozna to bude stejne fungovat, protoze jde hlavne o ten olivovy olej s citrusovou stavou, ale tezko ti tu pak k tomu bude nekdo neco radit. Ja preferuju overene postupy, aspon kdyz s necim zacinam.