[quote="Cert":1zkyh396]Já při jakýchkoliv očistách používám doplňky které hlídají krevní řečiště, hlavně koloidní stříbro a bylinky.
Můj selský rozum mi říká, že jakmile se pohne s tím usazeným bordelem a naruší se jeho struktura, dojde ke zvýšené agresivitě místních obyvatel a jejich migraci do přilehlých tkání a dále do krevního oběhu. Samosebou se pak musím naládovat hodnými baktériemi a pár dní být na zdravé stravě.
To jsou mé tři zásady, bez kterých bych ty očisty vůbec nedělal. Když nějaká země vyhlásí jiné zemi válku, taky musí mít připraveny všechny složky armády (pozemní, vzdušné, námořní), jinak se útok může změnit v katastrofu. Cílem války je nepřítele zdecimovat a ne přenést boj na jiné území kde je nepřítel ve výhodě. Tu zdravou stravu pár dní po očistě berte třeba jako plánovanou logistiku
.
Zatím jsem s očistama žádný problém neměl.
Nechápu jak epsomská sůl, 2 dcl panenského oleje a dva grepy můžou poškodit zrak ? Stále hodně lidí vidí problém v tom co zkonzumovali aniž by pochopili celý proces očisty. Máte pravdu že všechna rizika zde zmíněna nejsou, ale co "nemoc" to jiné riziko a opravdu se to tak rozsáhle napsat nedá. Člověk musí pátrat až se dopátrá, možná.[/quote:1zkyh396]
Máte plnou pravdu, bojovat se musí na všech frontách, jinak nepřátelé útočí stále znovu a znovu v nejméně očekávaných okamžicích. Jinak zrak má s játry přímou souvislost a pokud jsou