Kachně píše:
82 kilo při 190cm ? Tam žádná svalovina není
No možná jsi typ co neztloustne, ale také má problém s budováním svalové hmoty.
Ale no, ale no.... tipujú mi viac KG.... Mám prečistené telo. Mám pekne vypracovanú štíhlu postavu. Ja tu asi fakt hodím fotky.... Ale skôr ako o týždeň či dva nie.
Viem, sú ľudia oveľa ťažší, čo na to nevyzerajú. Jeden z posilňovne totálne "out", je v podstate štíhly, ale nemá žiadne tvary, proste postava úplne postráda estetiku, a má horšie objemy než ja (rovnako vysoký ako ja), a má 90kg.... Nechápal som....
Svalovinu z prečítania pomeru výška/váha nevieš odhadnúť, kým dotyčného nevidíš.... Nemám problém s budovaním svalovej hmoty kamarát, pred 6 rokmi som vážil 68kg pri rovnakej výške (alebo som mal o 1-2cm menej). Myslíš, že čo som odvtedy nabral ? ... Tuk ? Vodu ? ... Mám tonizované svaly, kvalitné, BEZ BALASTU. Ja tu tie fotky fakt pošlem, už prisahám. Ale až o dva týždne, lebo teraz cez práznidny som trošku flákal, a miesto 3 krát týždenne som takmer každý týždeň počas prázdnin chodil cvičiť len 2 krát (kvôli tým horúčavám, nechcel som sa až príliš potiť, a tak sa vyčerpávať), za dva týždne (6 tréningov) to ale do určitej miery napravím, "svalovú pamäť" poznáme...
Mimochodom, cvičím celé telo, nemám slabinu (samozrejme, vrámci objemov, ktoré sú limitované neprežieraním sa, neužívaním doplnkov na cvičenie a v podstate absenciou telesného tuku, lebo ho mám minimálne množstvo).
Ver mi, že tam svalovina je. A taká, ktorá sa ženám (nevravím že všetkým, to je jasné že nie všetkým) páči. A to väčšine, ktoré netúžia po "mackovi", alebo po napichanom "búchačovi". Lebo ja "macko" či užívateľ steroidov a iných zdraviu neprospievajúcich doplnkov (dooknca ani proteín v prášku - proste to zanáša telo) nie som, a nikdy ani nebudem.