[quote="pv33":247ewh6n]Jen par poznamek k tvemu odkazu. Dival jsem se na ten odkaz a myslim, ze z nej nelze moc vyvozovat, protoze chybeji informace. A co se tyka mineralu po destilce, tak Martin sice absolvoval pust s destilkou, ale problem nastal az po tydenni navratovce na zeleninovych stavach, coz by mel byt nejlepsi zdroj mineralu. Kolik mel mineralu po kolapsu neuvedl a samozrejme ani kolik mel pred pustem. Kdyby nastal kolaps v prubehu pustu, tak bych to videl vic jako duvod k zamysleni na teme destilka & pust, ale po tydnu na stavach.... Jestli mu dr rekli, ze to bylo mineralama, potom, co jim rekl ze delal pust s destilkou, tak to mohla byt klasika co zazilo par znamych. Ze dr nemela poneti o co jde, tak se chytla prvniho naznaku a na to to svedla. V kazdem pripade by bylo taky dobre vedet vic o zdravotnim stavu toho Martina, mohla to byt nejaka souhra jeho problemu. Jinak tady psal Kawasaky ze delal 40 dni s destilkou, stejne jako rada lidi na pust.cz a problem co je popisovan na vitarianu nemeli. Ale at si udela kazdy vlastni nazor.[/quote:247ewh6n]
Mudři mu zachránili (zjevně správným postupem) život a tvrdí demineralizaci. Zpochybňovat jejich postup/úsudek není příliš moudré a svědčí o předpojatosti. Martin je zkušený půstař a je v kontaktu s dr. Partykovou.
Je to však i vášnivý dálkový běžec, zřejmě další spolupříčina, nikdo totiž nevypotí destilku, jakož i nevyčurá, ale bez minerálů obsažených i v potu a moči nemůžeme existovat, 1 + 1 = 2, nicméně 0 + 1 != 2.
Nedávno mi dělali rozbor krve a hořčík mám stále pod normu, přestože do sebe už více jak rok láduju hořečnaté soli, ale dávám si je nárazově do jídla, asi budu muset přecijenom dát na radu Jaroslava a pít to průběžně v roztoku v malých dávkách po celý den, tudíž to logicky nemohou být destilkové doušky