Dobry den, pekne jsem si upravila traveni, uz mi nejakou dobu vsechno pekne slape, i jazyk jsem mela uz temer cely ruzovy a ted jsem byla 14 dni na dovolene, asi 5x jsem popila (cervene vino-jednu lahev za jeden vecer a pivo cca 3 za jeden vecer) a trochu se potom prejedla na noc(prepadne me strasny hlad uz po 2 sklenickach vina), jednou dokonce ve 12 v noci!
Nicim nezdravym, ale jelikoz je to na noc, tak vlastne vubec nevadi, jestli je to zdravy anebo ne. Jinak jsem jedla prevazne sirovou stravu. No a uz tam jsem pocitovala, ze mam zhorseny traveni, kdyz jsem neco snedla, tak jsem zacala pocitovat, jak mi to spatne travi, takovy zvlastni pocit v krku-jako na zvraceni a par krkancu
. Jazyk mam cely bily a jsem docela zahlenena v krku. Dnes jsem delala klystyr, zitra delam jaterni ocistu a na vikend se chystam na shanku - snad je to tak spravne. Prosim poradte mi, jak se co nejrychleji zase dostat do rovnovahy a zpravit traveni a pocit prepnenosti po jakemkoliv jidle (hlavne nechci drzet hladovku, to jediny proste nedokazu). Dekuji.