Milenium píše:
Ten nový colLagen je o stránku nazpět komentován Jardou:
"Ano, to je pravda, je jiný a také je to v nabídce uvedeno. Původní dodavatel totiž brutálně zdražil a nezbylo nic jiného než najít nového. Kvalita je, jak správně píšete, prakticky identická a cenu tak bylo možné zachovat. Na kvalitě je důležité jak vypadá po rozpuštění ve vodě a zde evidentně docílíte naprosto čirou tekutinu, což je známka dobré kvality."
Mam od Jardy také collagen, kupovaný letos, je nažloutlý. Po rozpuštění není zdaleka čirý, je nažloutlý a dost nechutný. Pokud bych do něj nepřidal třeba céčko, nevypil bych to
To jste měl bohužel docela smůlu, po první várce, která byla naprosto bez problémů, jsem obdržel další, ze které manželka část rozeslala a teprve když pro dceru míchala protein s kolagenem zjistila, že se chuťově liší. Okamžitě jsem tu dodávku reklamoval a nyní je zde stejná kvalita jako u první várky. Je to celkem divné a byl jsem dost překvapen, jde o materiál od farmaceutického dodavatele a je určený pro kompresi do tablet, čili by měl mít kvalitu velice stabilní, nicméně možná jim ten rozdíl v chuti u tablet tolik nevadí, no nevím. Každopádně jsem byl ujištěn, že i u té vrácené várky byla kvalita testována a v pořádku a není tedy důvod k obavám. Jinak lehce nažloutlý je po rozpuštění každý kolagen, tam se sleduje hlavně rychlost rozpouštění a nesmí být zakalený, tedy čirá tekutina bez příměsí a zákalu.