Janinka158 píše:
Dobrý den, skusila som prvýkrát Sankhapraksalanu a nebola som schopná vypiť také množstvo slanej vody. Ledva som do seba dostala liter a pol a potom tak max. liter, na prvú stolicu som išla po cvikoch až zhruba po hodine, to bola klasická stolica, potom ma druhé množstvo vody nutilo znova, ale to v podstate boli výkali s vodou. Pri každom napití slanej vody som ledva preglgla aby som ju nevyvrátila späť, v podstate som vôbec nepociťovala nevolnosť,len som nebola schopná vypiť tú nechutnú slanu vodu. Po druhej várke slanej vody, ktorú som vypila s potom na čele, som vypila zhruba liter čistej vody, lebo tu slanu už som fakt nemohla a nakoniec čaj a ryžu samozrejme.Pri poslednej stolici išla zo mna už iba čistá voda ale nemám pocit že by mi to malé množstvo vyčistilo čreva, myslíte že by to mohlo stačiť? Mam od malička problémy so zácpami, dúfala som že zo mna vídu aspon 3 kilá výkalov ale nebolo to ani zdaleka také. Myslíte že to mohlo mať účinok a dokonale ma to prečistilo? dakujem Jana
Jakkoliv i nesprávně provedená očista střeva je lepší než ho nečistit vůbec, ale v tomto případě, pokud z vás šla pouze čistá voda, to asi proběhlo dobře. Zítra poznáte, zda to bylo správně vyčištěné, buď budou zlatožlutá hovínka jako u mimina a to je správně, nebo v nich budou vidět i normální tmavé výkaly a pak to nebylo zcela ok. Každopádně je potřeba to provádět častěji, zpočátku párkrát po 14 dnech, aby se střevo srovnalo a normálně fungovalo.